in

Nieuwe walkmantelefoons van Sony Ericsson

De nieuwste Walkman-telefoons van Sony Ericsson zijn niet alleen telefoons, maar ook mp3-spelers, camera’s en beeldschermen. Je kunt video’s zelfs uploaden naar YouTube. Sony Ericsson heeft in samenwerking met YouTube-eigenaar Google de website geïntegreerd in de W902 en W595 Walkman-telefoons. Gebruikers hebben vanaf hun telefoon direct toegang tot YouTube. Door de telefoon te kantelen kun je de video’s bekijken in liggende stand en op een volledige display.

De W902 Walkman heeft een 8 GB Memory Stick Micro (M2) kun je meer dan 8000 nummers opslaan en naadloos schakelen van muziek naar media. ‘We hebben allemaal hogere verwachtingen dan ooit van onze mobiele telefoons,’ aldus Harold de Kort, Communicatie Manager bij Sony Ericsson Benelux.

De W595 Walkman zit boordevol met de nieuwste snufjes voor de mooiste muziek- en mediamomenten. Net als de W902 heeft de telefoon een helder en groot display van 2.2 inch. Op de 2 GB Memory Stick Micro (M2) kun je meer dan 1900 nummers opslaan en afspelen, of je kunt met de ingebouwde stereoluidsprekers het mooie geluid delen. De W595 wordt geleverd inclusief diverse games voor een compleet entertainmentpakket.

Voor wie van muziek houdt, maar geen genoegen neemt met een mindere foto- en videokwaliteit, zijn we er als experts op muziektelefoongebied in geslaagd om een ware multimedia-ervaring te bieden met deze nieuwste telefoon. De mogelijkheid miljoenen video’s van YouTube te bekijken met slechts één druk op een knop is een geweldige gebruikerservaring. De W902 is op dit moment een van onze best presterende telefoons en is bij uitstek geschikt voor mensen die alles willen.

Draadloze speakers

Rugzak met luidsprekers