in

Rugzak met luidsprekers

Targus lanceert namelijk twee notebook rugzakken met ingebouwde luidsprekers De rugzak, die de meeste jongeren toch elke dag bij zich hebben, biedt niet alleen plaats aan een laptop, maar heeft aan de voorkant een ingebouwde luidspreker. De luidspreker is tegelijkertijd beschermd door de rugzak, zodat er geen stof of water in kan komen.

Veel sales-medewerkers en zakenlieden hebben vast en zeker meegemaakt dat de luidsprekers plotseling niet werken in een vergaderruimte of misschien geheel afwezig waren, als ze een presentatie moesten houden. Targus heeft daarom ook speciaal een luidspreker-rugzak ontwikkeld voor het bedrijfsleven.

De luidspreker is voorzien van NXT-technologie, die zorgt voor een uitstekend geluid, ook al is de luidspreker compact van vorm. Deze is compatibel met mp3-spelers, iPods, dvd-spelers en natuurlijk alle notebooks. De luidspreker werkt op AAA batterijen en heeft een speeltijd tot 100 uur.
De luidspreker, die aan de achterkant een beschermend vakje heeft voor de iPod of mp3-speler, kan bovendien van de tas afgeritst worden, zodat u zowel de luidspreker als de rugzak apart kunt gebruiken.

De nieuwe rugzakken kosten tussen €90 en €100, incl. BTW en zijn geschikt voor alle types laptop van 12” tot en met 15,4”.

Wii-stuur bij Logic3

Silver-collectie voor DS Lite