in

Nintendo deelt nieuwe details Nintendo Switch Online-dienst

Nieuwe, betaalde dienst komt in september, samen met NES-games (met online-functies) en opslagcloudback-up – Nintendo’s komende Nintendo Switch Online-ledenservice is een betaalde dienst met verschillende functies.

De dienst laat gebruikers online spelen in compatibele Nintendo Switch-games, biedt toegang tot een groeiende bibliotheek klassieke NES-games met toegevoegde online-ondersteuning, verleent voor de meeste games een opslagcloud-dienst voor de back-up van savedata, en extra functies voor Nintendo Switch Online-app voor smartphones en tablets die de online-ervaring uitbreiden bij compatibele games.

Hieronder vind je meer informatie over Nintendo Switch Online, inclusief prijzen, uitleg van de opslagcloudback-up, en aanvullende informatie over de klassieke NES-spellen die leden kunnen spelen wanneer de dienst in september wordt gelanceerd.

Europese prijzen: Diverse prijspunten bieden betaalbare opties voor verschillende spelers.

Individueel lidmaatschap:

  • Een maand (30 dagen): € 3,99
  • Drie maanden (90 dagen): € 7,99
  • Twaalf maanden (365 dagen): € 19,99

Familielidmaatschap: (twaalf maanden/365 dagen): € 34,99

Met een familielidmaatschap kunnen maximaal acht Nintendo-accounthouders de Nintendo Switch Online-ledenservice gebruiken, zelfs op verschillende consoles.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Moto g6 en Moto g6 Plus vanaf vandaag verkrijgbaar in Benelux

Hoogwaardig draadloos speakersysteem OTTAVA S SC-C50: compacte elegantie met ruimte vullend geluid