in

Nog t/m 31 augustus gereduceerde IFA tickets!

Zoals jullie weten vindt van 6 tot en met 11 september 2019 de IFA weer plaats in Berlijn. Graag willen onze lezers gereduceerde toegangskaarten voor de IFA, IFA+Summit en SHIFT AUTOMOTIVE aanbieden.

Het bestelformulier vind je hier. Gereduceerde tickets kunnen ook online besteld en met een creditcard betaald worden. Gedurende de beurs presenteert de IFA een uniek raamprogramma. Zo vindt u in hal 26 het innovatieplatform IFA NEXT, dat onderzoekers, industrie-professionals, start-ups en verkopers samenbrengt.

 

Op 8 en 9 september zal de IFA+ Summit onder het motto ‘Shifting Patterns – The Rise of Dataism’plaatsvinden, waar meer dan 550 professionals elkaar ontmoeten om ideeën uit te wisselen. Van 8 tot en met 11 september kunt u tevens de IFA Global Markets in de evenementenhal ‘Station Berlin’ bezoeken: een speciaal B2B-handelsplatform dat leveranciers, fabrikanten, OEM’s en ODM’s met potentiële klanten en partners in contact brengt. Tot slot vindt op 10 en 11 september de Shift Automotive plaats: een tweedaags festival over de toekomst van mobiliteit in de automotive industrie.

 

De IFA biedt vakbezoekers vele voordelen, zoals toegang tot IFA Global Markets, de “Fast Lane” waarmee u lange rijen bij de ingang vermijdt, een gratis Business-Breakfast, toegang tot de Internet-Lounge, gebruik van de gratis Shuttle-Service vanaf vliegveld Tegel naar de IFA en nog veel meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nederlanders zitten 34 dagen per jaar op smartphone

In drie stappen naar een betere retourverwerking