in

Onderling betalen via Bluetooth: Payconiq presenteert Pay Near Me

Payconiq lanceert Pay Near Me. Deze innovatieve nieuwe functionaliteit binnen de gratis Payconiq-app maakt het mogelijk om via Bluetooth vrienden of andere Payconiq-gebruikers, die dichtbij zijn te betalen. Dit kan volledig contactloos met elke smartphone.

  • Nieuwe functie in Payconiq-app voor snelle, veilige contactloze betalingen
  • Eenvoudig onderling betalen zonder de contactpersoon te kennen
  • Eenvoudig in gebruik en geschikt voor elke smartphone (iOs en Android)
  • Idee voor Pay Near Me geboren in een hackaton

Met Pay Near Me speelt Fintech Payconiq in op de toenemende vraag naar mogelijkheden om volledig contactloos en op veilige afstand betalingen te kunnen doen. Deze nieuwe ‘Peer-to-Peer’ functie binnen de Payconiq-app werkt heel eenvoudig: de gebruiker opent de app en kiest de functie ‘Betaal je contacten’. Door aansluitend de ‘Zoek vrienden in de buurt’-functie van ‘Contacten’ te activeren, gaat de app via Bluetooth op zoek naar Payconiq-gebruikers binnen een straal van circa 100 meter. Alle Payconiq-gebruikers komen daarbij in beeld. In tegenstelling tot andere betaalmethodes is het dus ook mogelijk om iemand te betalen, die niet in de contactenlijst staat. Voor wie de betaling ook bestemd is, hij wordt in gang gezet door de profielfoto van de gewenste (contact)persoon aan te klikken.

Payconiq-app werkt heel eenvoudig: de gebruiker opent de app en kiest de functie ‘Betaal je contacten’

Snel, eenvoudig en veilig: voor iedereen

Pay Near Me staat voor eenvoud en snelheid: voor een betaling hoeven gebruikers geen bankpas bij zich te hebben en aan het betaalproces komt geen linkje, QR-code of SMS te pas. Dankzij Pay Near Me van Payconiq kan elke betaling bovendien 100% contactloos én op veilige afstand plaatsvinden. Ten slotte: de Payconiq-app met de Pay Near Me-functie is gratis beschikbaar voor elk type smartphone (iOs en Android) en hij werkt zelfs grensoverschrijdend: hij is te gebruiken voor onderlinge betalingen in Nederland, België en Luxemburg.

Resultaat van een hackacton

Ramin Kader, CEO van Payconiq Nederland over Pay Near Me: “Klantgericht denken is een speerpunt van Payconiq. Onlangs hebben we een hackaton georganiseerd, waarbij ons team 24 uur werd ‘opgesloten’ met de opdracht om met nieuwe, slimme en eenvoudig te gebruiken betaaloplossing voor bestaande én nieuwe klanten te komen. Het resultaat is Pay Near Me. Hiervoor werd het team vooral geïnspireerd door de combinatie van overheidsmaatregelen en de groeiende behoefte aan de mogelijkheid om veilig contactloos te kunnen betalen. Met Pay Near Me creëren we een win-winsituatie: klanten kunnen snel en eenvoudig betalen en tegelijkertijd bijdragen aan de gepaste afstand die op dit moment zo belangrijk is. Pay Near Me is dan ook een nieuwe functie waar we trots op zijn! Overigens denkt Payconiq ook op andere manieren mee als het gaat om betalingen in de actuele situatie. Zo ondersteunen we MKB-ers door tijdelijk geen transactiekosten in rekening te brengen.”

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

ASTRO Gaming introduceert de Call of Duty®: Black Ops Cold War A10 Gamingheadset voor PlayStation, Xbox en PC

DigiTest: OnePlus Nord N10 5G review