in

OnePlus kondigt volledig nieuwe USB-C Bullets aan bij lancering volgende smartphone

OnePlus maakt vandaag bekend dat er een geüpdate versie van zijn geprezen ‘Bullets V2’ komt: de USB-C Bullets. De nieuwe oortjes worden nog dit jaar samen met de eerstvolgende OnePlus smartphone gelanceerd.

De nieuwe USB-C Bullets kosten €19,95 – net zoals de bestaande Bullets V2 – en zijn beschikbaar via oneplus.com.

De nieuwe USB-C Bullets, een upgrade ten opzichte van de Bullets V2, bieden een superieure geluidservaring. Opnieuw combineren ze design en gebruiksgemak op een effectieve manier, om zo de algehele geluidservaring te verbeteren. De USB-C Bullets reflecteren het metal design van de Bullets V2. Ook bij deze oortjes zien we duidelijk de typische focus op detail van OnePlus. Zo is er bijvoorbeeld aramidevezel aan de kabel toegevoegd wat het uitrekken van de kabel vermindert en de oortjes duurzamer maken.

De USB-C Bullets hebben een verbeterde geluidskwaliteit. Dankzij het high-end, professionele gamma DAC van Cirrus Logic hoor je de muziek zoals die bedoeld was. Er is een hoger dynamisch bereik en hogere signaal-ruisverhouding. In vergelijking met de 3,5 mm analoge jack garanderen de USB-C oortjes minimaal verlies aan kwaliteit voor een superieure audio output.

Bij een onderzoek onder de OnePlus-community begin 2017 bleek dat 80% regelmatig in-jack oortjes gebruikte. Bij een nieuw onderzoek dit jaar bleek dat aantal flink gedaald; maar liefst 59% maakte de switch naar draadloze oortjes. OnePlus luistert naar zijn community en wil steeds de beste gebruikerservaring bieden, en lanceert nu de USB-C Bullets, naast de reeds bestaande Bullets Wireless.

De USB-C Bullets zijn uitgerust met in-line controls, een microfoon voor telefoongesprekken, en combineren perfect met alle OnePlus toestellen, zodat gebruikers gemakkelijk hun geluidservaring kunnen instellen en personaliseren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

KPN en Samsung lanceren Hollandse meesterwerken Rijksmuseum op Galaxy smartphones

Tele2 wint awards ‘Beste Winkelketen’ en ‘Beste Webshop’ in telecom-categorie