in

OnePlus onthult gloednieuw vlaggenschipmodel; de OnePlus 12

Wereldwijd technologiemerk OnePlus heeft in China zijn nieuwe vlaggenschipmodel, de OnePlus 12, uit de doeken gedaan. De OnePlus 12 markeert een decennium aan innovatie in de smartphone-industrie en beschikt over de meest revolutionaire technologieën.

Het nieuwe vlaggenschipmodel wordt gedreven door de ‘prioritizing product competitiveness’-filosofie.

Baanbrekende hardware, geavanceerde software

De OnePlus 12 weerspiegelt de perfecte synergie tussen krachtige hardware en intelligente software. Het toestel beschikt onder andere over een Snapdragon 8 Gen 3 Mobile Platform-processor, die de algehele prestaties naar een hoger niveau tilt. Zo beschikt de telefoon over een snellere Kryo CPU (30% verbetering) en GPU (25% verbetering) met verbeterde energie-efficiëntie (10% van het totaal). Daarnaast is de OnePlus 12 uitgerust met LPDDR5X RAM- en UFS 4.0 ROM-geheugen, die ondersteund worden door zowel RAM- als ROM-Vitalization. Hiermee wordt voor lange tijd een consistente, snelle en soepele ervaring gegarandeerd in scenario’s zoals multitasken en langdurig gebruik. Het toestel is uitgerust met een gloednieuw 2K Super Fluid AMOLED-beeldscherm inclusief LTPO-technologie en een verversingssnelheid van 120Hz. Dit in combinatie met een ongelooflijke piekhelderheid van 4500 nits zorgt ervoor dat de kleuren van het scherm af spatten. Tevens is de OnePlus 12 voorzien van een 5400mAh dual-cell-batterij welke opgeladen kan worden middels de 100W SUPERVOOC-oplader of het 50W AIRVOOC draadloos opladen. Tot slot is het toestel uitgerust met een gloednieuw Dual Cryo-Velocity Cooling-systeem. De OnePlus 12 biedt gebruikers hierdoor een comfortabele en ongestoorde ervaring, zelfs in scenario’s die hoge prestaties vereisen.

Het perfecte plaatje

De OnePlus 12 verbetert zowel de hardware als software van de camera en beschikt over het nieuwste zelfontwikkelde HDR-algoritme. De smartphone is uitgerust met een vierde generatie Hasselblad-camerasysteem, waardoor dit toestel kan worden benoemd tot het vlaggenschip met de beste fotografiemogelijkheden in de geschiedenis van OnePlus.
Het gloednieuwe drievoudige camerasysteem biedt een fotografie-ervaring van professioneel niveau. Dit systeem is als eerste in de markt uitgerust met een primaire LYT808 50MP-camera die samen met Sony is ontwikkeld. Het camerasysteem wordt compleet gemaakt door een OV64B 64MP 3X-telefotocamera en IMX581-ultragroothoekcamera van 48MP. Samen creëren de camera’s de mooiste momenten in plaats van ze simpelweg vast te leggen voor de gebruiker. Het toestel is ook voorzien van het nieuwste zelfontwikkelde HDR-algoritme. Dit algoritme helpt subtiele details van highlights en schaduwen vast te leggen zoals mensen die in de natuur zien.

TIME-ontwerp, geïnspireerd door de natuur

Het ontwerp van de OnePlus 12 is een voortzetting en evolutie van de OnePlus 11. Dat wil zeggen dat deze is geïnspireerd door luxe horloges met een hol gebogen ontwerp.

Voor het ontwerp van de OnePlus 12 is ook inspiratie gezocht in de ongetemde schoonheid van de natuur, waar oneindig veel mogelijkheden, ervaringen en dimensies tegelijkertijd bestaan. Vanuit deze ontwerpfilosofie wordt de nieuwe Flowy Emerald-kleurstelling geïntroduceerd, die een harmonieuze verbinding tot stand brengt tussen technologie en de natuur. Geïnspireerd door de vlechtende rivier de Dart, weerspiegelen de dynamische en voortdurend veranderende patronen in de textuur van het toestel de betoverende essentie van de natuurlijke schoonheid.

De OnePlus 12 is vanaf begin 2024 samen met andere nieuwe producten verkrijgbaar. Vergeet niet om OnePlus te volgen op Instagram, Facebook of X (voorheen Twitter) of bezoek de officiële website voor de nieuwste updates.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Eén op de vijf pakketten vertraagd door Black Friday en pakjesavond

iFixit bekroont Fairphone 5 met 10/10 score