in

OPPO en KPN starten samenwerking

Smartphonemerk OPPO en telecomprovider KPN zijn een samenwerking gestart op de Nederlandse markt. Als onderdeel van de samenwerking zijn de nieuwe 5G-ready OPPO Find X2 en de OPPO Reno2 toegevoegd aan KPN’s telefoonaanbod.

Sinds de lancering van OPPO in Nederland in 2018, timmert het innovatieve smartphonemerk hard aan de weg en maakt OPPO een sterke groei door. De OPPO Find X2 is een van de allereerste 5G-telefoons die in Nederland verkrijgbaar was en is eveneens onderdeel van OPPO’s nieuwste vlaggenschipserie, de OPPO Find X2 Series. Deze smartphone beschikt onder andere over een baanbrekend 120Hz-scherm, razendsnel opladen met 65W SuperVOOC 2.0 en een professioneel 48MP Ultra Vision camerasysteem.

Ook voegt KPN de OPPO Reno2 toe aan haar assortiment. De OPPO Reno2 is uitgerust met een 6.5’’ heldere AMOLED display en een screen-to-body ratio van 93%. Tevens beschikt de innovatieve smartphone over een Quad Camera-opstelling, bestaande uit een 48MP Ultra-Clear hoofdcamera, 8MP groothoeklens, 13MP telelens en een 2MP monolens. Daarnaast staat de smartphone bekend om zijn 16MP haaienvin pop-up camera voor het maken van loepzuivere selfies.

Prijzen en verkrijgbaarheid

  • De OPPO Find X2 met 12 GB RAM en 256 GB ROM is per direct verkrijgbaar i.c.m. een KPN abonnement voor 34,00 euro per maand.
  • De OPPO Reno2 met 8 GB RAM en 256GB ROM is per direct verkrijgbaar i.c.m. een KPN abonnement voor 19,00 euro per maand.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

Polar: Nederlandse sporters slapen meer en beter & sporten massaal buiten tijdens lockdown

Amazon Prime Video lanceert de Prime Video Store in Nederland