in

Overal digitale tv via laptop of pc

Plextor lanceert zijn eerste digitale tv-tuner die gebruikers in staat stelt waar dan ook digitale televisie te kijken via de laptop of pc. De Plextor ConvertX PX-DVBT100U werkt bovendien als een recorder en transformeert elke laptop in een PVR. Alle digitale tv- of radioprogramma’s via de ether kunnen in realtime of voorgeprogrammeerd opgeslagen worden op de harde schijf.

Met dit apparaat breidt Plextor zijn productportefeuille (opslagapparaten voor KMOs en persoonlijk gebruik, mediaspelers, videoconvertors en optische schijven) nogmaals uit. Deze pocketgadget vormt een ideale manier om waar dan ook gratis DVB-T te bekijken. Het toestel is niet groter dan een geheugenstick en daarom perfect geschikt voor mensen die steeds vaker met een laptop onderweg zijn, zij het voor zakelijke doeleinden of voor ontspanning.

Voor vrij te ontvangen digitale tv en radio volstaat het de software te activeren , de tuner aan te sluiten via USB2.0 en de bijgeleverde antenne te bevestigen. Plug & Play zorgt voor de rest.

Naast het opnemen en afspelen van digitale tv-programmas, kun je de opnames ook plannen via een erg gebruiksvriendelijke EPG met dagelijkse, wekelijkse of eenmalige instellingen. Dankzij de time-shift functie kun je tv-programma’s afspelen, pauzeren, opnemen, stoppen, vooruit- en achteruitspoelen.

Naast volwaardige DVB-T-ondersteuning is de tuner bovendien klaar voor de nieuwe HDTV via de ether. Het toestel wordt geleverd met een afstandsbediening . Gebruikers kunnen kiezen of ze televisie willen kijken in full screen modus of in een kleiner scherm.

Nunchuk kan ook zonder kabel

JetFlash nu ook in 8 GB