in

Palletways Benelux introduceert P2C-service voor de levering van gepalletiseerde verzendingen aan de consument

Palletways Benelux, Europa’s grootste en snelstgroeiende netwerk voor exprespalletvracht, heeft de Pallets-to-Consumer-service (P2C) geïntroduceerd voor de levering van gepalletiseerde vracht aan huis.

Met deze nieuwe dienst voor de bezorging van pallets aan huis kunnen zakelijke klanten de efficiëntie van productleveringen verbeteren en meer flexibiliteit bieden aan de eindconsument. Retailers en leveranciers kunnen hun website en hun logistieke systeem integreren met het Palletways platform, om hun klanten een naadloze bezorgservice te bieden.

De P2C-service omvat meerdere leveringsopties, waaronder Premium AM of Economy. Premium AM is de snelst mogelijke bezorgoptie; meestal de volgende ochtend na verzending. Palletways geeft een tijdslot van twee uur voor levering. Klanten die een standaard Economy service hebben geboekt, krijgen na het plaatsen van hun order de optie om de bezorgdatum en -tijd te wijzigen als het aangekondigde tijdstip van de bezorging niet uitkomt. Economy-leveringen vinden plaats tussen de 48 en 72 uur. Klanten ontvangen een e-mail en een SMS-bericht met een alternatief bezorgmoment, zodra hun bestelling op het depot aankomt.

De belangrijkste reden achter de groei van B2C-leveringen is e-commerce en het toenemende aantal mensen dat online winkelt

Rob Manders, General Manager bij Palletways Benelux zegt: “De belangrijkste reden achter de groei van B2C-leveringen is e-commerce en het toenemende aantal mensen dat online winkelt. Dat heeft ook een groei van de levering van gepalletiseerde goederen op woonadressen tot gevolg.”

“We weten dat de consument verwacht, dat online bestelde producten bij de klant geleverd moeten worden op een tijdstip dat hen past. Het is belangrijk dat er zo weinig mogelijk belemmeringen zijn om te kopen, dus in plaats van het afhalen van bestellingen wordt thuisbezorging – ook van omvangrijkere bestellingen- een steeds belangrijker onderdeel van de algehele koopervaring.
De consument hoeft dankzij de nieuwe service van Palletways producten als witgoed, meubels, bouw- en tuinmaterialen of speelhuisjes niet meer zelf op te halen en kan dit soort goederen gemakkelijk op pallets thuis bezorgd krijgen.”

“We hebben jarenlang voorzien in de transportbehoeften van bedrijven, van doe-het-zelfapparatuur tot tuinartikelen, van woonaccesoires tot meubels. We hebben robuuste processen en een uitstekende service om ervoor te zorgen dat retailers die op zoek zijn naar een betrouwbare partner, die hun producten veilig bij de klant thuis kan af leveren”.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Oproep: “Shop op tijd, Shop gespreid”

Sonos lanceert in Nederland gecureerd radiostation op Sonos Radio, en biedt high-definition streaming met Sonos Radio HD