in

Panasonic voegt goedkopere 4K displays toe aan line-up

Panasonic Business heeft zes nieuwe modellen aan zijn assortiment professionele 4K-displays toegevoegd. De nieuwe displays werden op ISE 2019 voor het eerst geïntroduceerd en maken deel uit van de goedkopere CQ1-serie.

De CQ1-serie bestaat uit modellen van 43 tot 86 inch groot met 4K-resolutie (3840 x 2160). Alle displays leveren zeer gedetailleerde en aantrekkelijke beelden in een vloeiende 60p. De displays zijn daardoor zeer geschikt voor verschillende presentatiedoeleinden en het weergeven van informatie in vergaderruimtes, klaslokalen en kantoren.

Alle nieuwe displays hebben een helderheid van 400 cd/m2. De twee grootste displays (de TH-86CQ1 en de TH-75CQ1) maken gebruik van de In Plane Switching (IPS) techniek. IPS heeft het voordeel dat kleuren vanuit alle kijkhoeken zeer nauwkeurig worden weergegeven. De kleinere displaypanelen (TH/65CQ1/TH-55CQ1/TH-50CQ1/TH-43CQ1) zijn uitgerust met verticale uitlijningstechnologie.

“De displays hebben dezelfde onderhoudsvrije werking en helderheid als de displays uit de EQ1- en SQ1-series”

De CQ1-serie is ontworpen om 16 uur per dag onafgebroken te gebruiken en beschikt over alle basisaansluitingen die HDMI-CEC ondersteunen. Verbonden apparaten met externe apparaataansturing via RS-232C/LAN-netwerken kunnen worden aangestuurd met een enkele afstandsbediening. Hiermee is de bediening van het apparaat gecentraliseerd, zodat deze toegankelijk is voor verschillende gebruikers.

De displays hebben ingebouwde luidsprekers en basisterminals die direct kunnen worden gebruikt. Hierdoor hoeven er voor geluid geen externe apparaten aangesloten te worden. De serie is VESA-conform, waardoor de beeldschermen met de meeste montagebeugels gebruikt kunnen worden.

“De CQ1-serie is ontworpen voor organisaties met een kleiner budget. De displays hebben dezelfde onderhoudsvrije werking en helderheid als de displays uit de EQ1- en SQ1-series”, aldus Huong Thanh Ngo, European Product Manager voor Panasonic Business. “De beeldschermen geven de vrijheid om gemakkelijk samen te werken. In een klaslokaal bijvoorbeeld, waar displays met name worden gebruikt voor het delen van informatie. In zo’n kleine ruimte is 400 cd/m2 een prima helderheidsniveau. Daarnaast is het fijn dat de displays 16 uur ononderbroken kunnen werken.”

De zes nieuwe professionele displaymodellen zijn leverbaar vanaf september 2019.

Kijk hier voor meer informatie over Panasonic Visual System Solutions.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

HP en kunstenaar Raquel van Haver presenteren consumenten laptop voor creatievelingen

OPPO en FC Barcelona verlengen samenwerking