in

Panasonic breidt zijn assortiment professionele 4K-schermen uit op InfoComm 2018

Panasonic Business introduceert een nieuwe reeks van professionele 4K-schermen met groot formaat op InfoComm 2018. De 4K-schermen worden in modellen van 86- en 98-inch uitgebracht met een helderheid van 500cd/m2 Dit maakt de schermen uiterst geschikt voor digital signage of gebruik in bedrijfs- of winkelpanden en klaslokalen.

De SQ1-reeks, die voor het eerst op InfoComm te zien is, heeft een slank, stijlvol ontwerp en een efficiënt scherm dat uitzonderlijke zichtbaarheid biedt en 24/7 kan worden gebruikt. De hoge beeldkwaliteit in combinatie met de flexibele toepasbaarheid en uitstekende efficiëntie, maakt de SQ1-reeks erg geschikt voor autonome of genetwerkte informatievoorziening. De twee schermen beschikken over een Intel® Smart Display Module (SDM), dat de beeldverwerkingskwaliteit en de integratiecapaciteit vergroot.

“We zijn verheugd dat de Intel® Smart Display Module (Intel® SDM) specificatie in onze nieuwe SQ1-reeks aan 4K-schermen is geïntegreerd.”

“Bij Panasonic zetten we ons in om ons assortiment van schermen constant te verbeteren op het gebied van prestatie, veelzijdigheid en efficiëntie, ongeacht waar of waarvoor de schermen worden gebruikt”, zegt Hartmut Kulessa, Marketing Manager voor Europa van Panasonic. “Door de Intel® Smart Display Module (Intel® SDM) in te bouwen, kan Panasonic elegante en schaalbare schermen aanbieden. De schermen vergemakkelijken de interface-integratie, de installatie van software en het platformmanagement.”

“We zijn verheugd dat de Intel® Smart Display Module (Intel® SDM) specificatie in onze nieuwe SQ1-reeks aan 4K-schermen is geïntegreerd. Onze samenwerking zorgt voor flexibele, geïntegreerde en schaalbare oplossingen. Zo kunnen we bedrijven helpen om eenvoudiger en efficiënter met elkaar te communiceren en samen te werken”, zegt Jose Alvaro Avalos, Vicevoorzitter, Internet of Things Group, Global Director, Visual Retail and Digital Signage, Intel Corporation.

De SQ1-reeks complementeert de EQ1-reeks, die bestaat uit zes professionele 4K-schermen in de instapklasse, variërend van 43 tot 86 inch, die op ISE 2018 is gepresenteerd. De EQ1-reeks heeft dankzij de 4K-resolutie een hoge beeldkwaliteit en een helderheid van 350cd/m2. Daardoor zijn de schermen een kostenefficiënte oplossing voor openbare ruimtes, winkelpanden, vergaderzalen en klaslokalen.
De EQ1-reeks zal beschikbaar zijn in de herfst van 2018. De SQ1-reeks is naar verwachting beschikbaar in december 2018.

Meer informatie over Panasonic Visual System Solutions is hier verkrijgbaar.

Reacties

Reageren
  1. De technologische ontwikkelingen, vooral op dit vlak, gaan bijzonder snel en kunnen echt alleen door dit soort artikelen bijgehouden worden. De formaten zijn enorm en dus degelijk geschikt voor veel doeleinden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Draadloze headset BackBeat GO 600 van Plantronics biedt superieur en gepersonaliseerd geluid voor minder dan €100

Smartphone voor vakmensen Cat S61 verkrijgbaar vanaf 5 juli, vanaf vandaag te pre-orderen