in

KPN introduceert nieuwe tv-ontvanger met Bluetooth afstandsbediening

Sneller, kleiner en klaar voor 4K – Vanaf 1 oktober introduceert KPN een verbeterde tv-ontvanger en afstandsbediening. De nieuwe tv-ontvanger kan veel scherper beeld weergeven door de nieuwe snelle Broadcom 72604B0 chipset en is geschikt voor 4K HDR en Dolby Atmos.

Dit betekent dat deze box het mogelijk maakt om in 4K kwaliteit (Ultra HD) tv te kijken, met daarnaast een verbeterde geluidskwaliteit.

Afstandsbediening met Bluetooth en Netflix-knop

De nieuwe meegeleverde afstandsbediening heeft de Bluetooth functionaliteit. Hierdoor kan de tv-ontvanger uit het zicht geplaatst worden. Bijvoorbeeld in een kastje. Ook heeft de afstandsbediening een handige Netflix-knop. Hiermee kan de Netflix applicatie direct worden geopend en wordt Netflixen voor klanten van KPN nóg makkelijker.

Klein en energiezuinig

De tv-ontvanger is meer dan twee keer zo klein dan zijn voorganger. Hij bevat daardoor 64 procent minder plastic . De tv-ontvanger wordt gemaakt van 33% gerecycled plastic. Bovendien is de tv-ontvanger ook zuiniger. Zo heeft de tv-ontvanger een extra functie genaamd “energiespaarstand”. Als deze functie is ingeschakeld, gaat de tv-ontvanger na 15 minuten in stand-by, dat betekent automatisch een diepe slaapmodus. Op dat moment verbruikt de tv-ontvanger bijna geen energie meer.

Wat betekent dit voor KPN-klanten

Vanaf 1 oktober ontvangen alle nieuwe KPN iTV klanten en klanten die overstappen naar een 4K upgrade de nieuwe tv-ontvanger met Bluetooth afstandsbediening. Om programma’s in 4K te kunnen kijken met deze tv-ontvanger, is een bijpassende abonnement nodig. Voor bestaande klanten zal KPN de huidige tv-ontvangers blijven ondersteunen en verbeteren.

De TV ervaring van KPN

De introductie van onze nieuwe tv-ontvanger past in de strategie van KPN om te zorgen dat klanten de beste tv-ervaring hebben. Dit doet KPN enerzijds door het continu verbeteren van het product en anderzijds door het tv-aanbod te blijven vernieuwen. Zo breidden we afgelopen zomer het zenderaanbod voor alle tv-klanten uit met oa Fox Sports 1, DreamWorks en njam! en introduceerden we een speciale kids omgeving in onze iTV app waarin veilig en kindvriendelijk films en series te kijken zijn op een tablet.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Bigben verrast PlayStationfans met twee officieel gelicenseerde audioproducten

Canon viert de productie van 100 miljoen EOS-camera’s met verwisselbare lens