in

Bigben verrast PlayStationfans met twee officieel gelicenseerde audioproducten

BIGBEN toont met trots twee nieuwe, officieel gelicenseerde producten voor PlayStation-fans en nostalgische gamers. Is het geen droom om elke dag wakker te worden naast je favoriete console?

Zorg dat je altijd met je juiste been uit bed stapt met deze wekker die is geïnspireerd op de originele PlayStation-console! Deze wekker is speciaal ontworpen voor de old-school Playstation-fans en neemt je 25 jaar mee terug in de tijd.

De PS1AC-wekker heeft ook een extra effect waarmee je het plafond kunt verlichten met het PlayStation-logo of de vier PlayStation-symbolen. Je kunt heel eenvoudig tussen beide wisselen met de bijgeleverde plaatjes.

De BIGBEN PS1AC-wekker is nu verkrijgbaar voor de verkoopadviesprijs van 49,90 euro* bij onder andere bol.com, Toychamp en Nedgame.

Om je gameroom precies genoeg te verlichten tijdens je gamingsessies, heeft BIGBEN het perfecte accessoire ontworpen.

Maak kennis met deze lichtgevende kubus, geïnspireerd door PlayStation, die is voorzien van een ingebouwde Bluetooth-speaker, zodat je draadloos van je favoriete muziek kunt genieten.

Met de bijgeleverde afstandsbediening heb je volledige controle over verschillende lichteffecten en negen verschillende kleuren. De PS200-speaker van BIGBEN is ook voorzien van een USB- en 3.5 mm AUX-ingang voor het aansluiten van een USB-stick of externe audiospeler.

De draadloze, lichtgevende PS200-speaker van BIGBEN is nu verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van 69,90 euro* bij onder andere bol.com, Toychamp en Nedgame.

*Retailers zijn vrij om hun eigen prijzen te bepalen, deze kunnen per locatie verschillen.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

OmiCam, baanbrekende videostabilisatie en on the spot delen van video’s met handige app

KPN introduceert nieuwe tv-ontvanger met Bluetooth afstandsbediening