in

Parrot presenteert nieuwe producten

Gisteren presenteerde Parrot een aantal producten, waaronder de door Philippe Starck ontworpen speakerset Zikmu, de digitale fotolijst Specchio by Martin Szekely en vier bluetooth handsfree car kits, die zowel in de auto als op de brommer te gebruiken zijn. 

Parrot speelt in op de ontwikkelingen van de mobiele telefoons en het gebruik hiervan. Vrijwel iedere telefoon heeft bluetooth en tegenwoordig zitten de telefoonboeken overvol. Daarom kunnen de car kits nu meer data opslaan en kan er zelfs met de MKi9100 en de MKi9200 ook muziek geluisterd worden via de iPhone, iPod, telefoon of zelfs via een usb-stick. Bij het product worden de kabels geleverd die in de auto ingebouwd kunnen worden op een plaats naar keuze.

In de beeld & geluid editie van Digitailing die in augustus verschijnt, wordt uitgebreid aandacht besteedt aan de Zikmu. Deze designspeakers zijn 75 centimeter hoog en speciaal ontworpen door Philippe Starck. Het is een genot om naar te kijken en ze produceren ook nog eens een loepzuiver geluid.

Wireless stereoheadset van Plantronics

Sony Cyber-shot