in

Wireless stereoheadset van Plantronics

Plantronics introduceert vandaag de nieuwe .Audio 995 Digital Wireless stereoheadset voor multimedia en spraakapplicaties op de pc. Digitaal stereogeluid en goede spraakkwaliteit zijn gecombineerd in een product. Kijk voor meer informatie op www.gotele.com. 

De Plantronics .Audio 995 headset biedt Plantronics geavanceerde audiotechnologie en digitale 2. 4gHz frequentie voor exceptionele audio en lage interferentie met andere draadloze apparaten. Gebruikers kunnen tot ruim 10 meterafstand van de pc het volume en de tracks op iTunes en Windows Media Player bedienen via de knoppen op de headset.

De Plantronics .Audio 995 is uitgerust met zachte, draaibare oorkussen en een lichtgewicht design voor langdurig draagcomfort. De headset is voorzien van de Plantronics’ noise-cancelling Fast Mic Mute technologie waardoor de audio snel en gemakkelijk uit staat wanneer de microfoon omhoog wordt geklapt. Consumenten kunnen de .Audio 995 dankzij de draadloze plug-and-play adapter in een eenvoudige stap aansluiten.
 
 

LG Viewty Smart

Parrot presenteert nieuwe producten