in

Personaliseerbare Walkman-telefoon

De W508 walkmantelefoon van Sony Ericsson is nu helemaal naar eigen smaak vorm te geven met de Style-Up-frontjes. Hij bevat slimme technologie op muziekgebied zoals Shake- en Gesture control, SenseMe en TrackID en biedt direct toegang tot de online muziek- en gamestore PlayNow arena en YouTube.Met de splinternieuwe Shake control en Gesture control hoef je de telefoon alleen maar te schudden om hem harder te zetten of shuffle-play te gebruiken. Ook de wekker kun je met een handbeweging stilzetten.
Met SensMe stem je je muziek en je stemming op elkaar af. Aan de zijkant van de telefoon bevinden zich tiptoetsen, zodat je hem niet eerst hoeft open te klappen. Verder bevat het toestel een 3.2 megapixel camera, hsdpa en een 1 GB M2-kaart.

TrackID bied een nieuwe vorm van muziekherkenning. Met één druk op de knop is het nummer te vinden dat je de hele dag al in je hoofd hebt. De telefoon is uitgerust met de PlayNow arena, een uitgebreide online winkel voor mobiel entertainment die je kunt downloaden naar het toestel (thema’s, wallpapers, games, ringtones en music tones, gratis content en drm-vrije muziek).

Harold de Kort, Communicatiemanager bij Sony Ericsson Benelux: ‘De W508 Walkman-telefoon bouwt voort op onze trendsettende Walkman-serie en het succes van de W380i. Voor mensen die met hun mobiele telefoon hun eigen stijl en persoonlijkheid willen laten zien, heeft ons creatieve designteam stijlvolle, verwisselbare frontjes ontwikkeld, waarmee je van de W508 elke dag een andere telefoon maakt.’

De W508 Walkman ondersteunt hsdpa 2100 en EDGE 850/900/1800/1900 en is vanaf het tweede kwartaal 2009 verkrijgbaar in de kleuren Metal Grey en Poetic White.

My Passport en My Book speciaal voor Mac

Kleurige hdmi-kabels van König