in

My Passport en My Book speciaal voor Mac

Western Digital breidt zijn portfolio van harddisks uit met twee speciaal voor Macintosh ontworpen externe harde schijven: de draagbare My Passport for Mac en de My Book Mac Edition. De schijven zijn Mac-geformatteerd en hebben een gebruiksvriendelijke usb-interface. De nieuwe schijven werken naadloos samen met Apple Time Machine en andere veel gebruikte back-upsoftware voor Mac om waardevolle foto’s en andere media veilig op te slaan.

My Passport for Mac is een draagbare, strak vormgegeven en schokbestendige externe harde schijf verkrijgbaar met een capaciteit van 320 en 500 GB. De nieuwe My Book Mac Edition is uitgerust met een energiebesparende WD-harddrive met GreenPower-technologie, een usb 2. 0-interface en 1 TB opslagcapaciteit.

‘WD heeft zijn oor te luister gelegd bij Mac-gebruikers. Zij willen een eenvoudige externe harde schijf met USB-aansluiting die perfect past bij de vormgeving van hun Mac-computer. Consumenten kunnen vanaf nu kiezen uit een uitgebreid portfolio van opslagapparatuur die direct uit de doos is aan te sluiten op een Mac”, zegt Jim Welsh, Senior Vice-President en General Manager Branded Products en Consumer Electronics Groups van WD. “Van het slanke design van de nieuwe My Passport for Mac tot het gebruik van de milieuvriendelijke harddrive-technologie van de My Book Mac Edition: WD biedt wat Mac-gebruikers zoeken.’

My Passport for Mac en My Book Mac Edition 1 TB zijn vanaf nu verkrijgbaar bij geselecteerde winkels en online retailers. De consumentenadviesprijs van de My Passport for Mac met 320 GB is 105 euro en 149 euro voor de versie met 500 GB. Voor de My Book Mac Edition 1 TB is de consumentenadviesprijs 149 euro.

Nieuwe producten van Sony

Personaliseerbare Walkman-telefoon