in

PES 2012: Koopje van het seizoen!

PES 2012 komt voor een lagere prijs terug op 29 maart. Konami Digital Entertainment GmbH PES 2012 opnieuw uit voor een lagere prijs voor een aantal formats. De game die oorspronkelijk in september 2011 werd uitgebracht, werd geprezen om zijn realisme en belangrijke ontwikkelingen. De lagere prijs maakt het nog aantrekkelijker voor de echte voetbalfans.

PES 2012 wordt via de Platinum range opnieuw uitgebracht voor de
PlayStation®3. De Xbox 360® en PC-DVD versies worden uitgebracht onder
het ‘Classic’ label. De PlayStation 3 en Xbox 360 versies zijn
beschikbaar voor een nieuwe adviesprijs van € 29,95, de PC-DVD
heruitgave krijgt een adviesprijs van € 14,95.

Met PES 2012 bevestigt KONAMI haar vastberadenheid om de vaardigheid, snelheid en dynamiek van voetbal na te bootsen. De focus van PES 2012 ligt op het hoogste niveau op het gebied van speelbaarheid, uitdaging en realisme van het spel, daarnaast is de controle ook verbeterd voor de gebruikers. De intelligentie van de game Is sterk verbeterd, waarbij het teamverband centraal staat in het verloop van het spel. Zo krijgen de fans het gevoel dat ze deelnemen aan een echte wedstrijd.

Door middel van kunstmatige intelligentie zorgt PES 2012 ervoor dat spelers met en zonder de bal bewegen zoals het hoort, gemakkelijk ruimte kunnen vinden voor diagonale runs en is het hold-up spel verbeterd. Ook het fysieke aspect van de spelers is verbeterd als zij de bal benaderen. De spieren zijn zichtbaar als zij een tegenstander verdringen om de bal te bemachtigen. Daarnaast biedt PES 2012 de mogelijkheid elke speler op elk gewenst moment te selecteren. Een nieuw ‘Off the ball’ systeem is geïntroduceerd in de game, waarbij het wisselen van speler gemakkelijker is geworden. Voor de verdediging kan nu ook de rechter joystick gebruikt worden om een veldspeler te selecteren, hierdoor zijn ook de spelhervattingen verbeterd. De gebruiker heeft nu sneller controle over de speler en heeft ook meer ruimte om een aanval te creëren als het gaat om schoten op het doel, corners of een vrije trap.

Andere belangrijke ontwikkelingen zijn onder andere de prachtige visuals, lichteffecten, een verbeterde intelligentie van de scheidsrechter en nog meer nieuwe elementen die de mogelijkheden van het spel uitbreiden. De Football Life modus biedt verschillende carrièremogelijkheden in de sport en stelt gebruikers in staat een carrière te ervaren als speler, coach of eigenaar. Football life is de overkoepelende benaming voor de populaire en verbeterde Master League en Become A Legend mode. Daarnaast is er ook de nieuwe Club Boss modus
toegevoegd, waarbij je een club fiscaal kunt aansturen. De immens populaire Training Challenges zijn ook terug, het stelt gebruikers in staat hun vaardigheden te verfijnen en ook de mogelijkheden met de nieuwe Teammate Control systeem onder de knie te krijgen. Verder kunnen de gebruikers met de schitterende myPES optie het spel synchroniseren met Facebook, statistieken meten en competities opzetten voor vrienden en familie.

De opnieuw uitgebrachte versie komt uit in de boeiendste periode van het voetbal, namelijk het begin van het nieuwe seizoen. Met PES 2012 kunnen gebruikers de laatste fase van de UEFA Champions League™ opnieuw beleven in de exclusieve modus van de game. Daarnaast biedt de onlangs gratis uitgebrachte DLC pack de nieuwe aanwinsten voor elk team die plaatsvonden in de transferperiode.

“De terugkeer van PES 2012 met de vernieuwde prijs, biedt voetballiefhebbers de kans om te beginnen met genieten van deze fantastische en realistische simulatie,” aldus Martin Schneider, General Manager van Konami Digital Entertainment GmbH. “PES 2012 is een vloeiende, maar ook ontspannende vorm van voetbal en sleept de speler mee in de geslaagde gameplay en overweldigende modi. We kijken er naar uit een nieuwe golf van fans aan de slag te laten gaan met de ongeëvenaarde controle over het spel.”

De vijf basisingrediënten voor omnichannel retailing

Canon introduceert mobiele fotoprinter