in

Philips nieuwe digitale memorecorder

De LFH 662 digitale memorecorder van Philips is speciaal ontwikkeld voor semi-professionals en consumenten met hoge kwaliteitseisen. De 662 heeft 2 GB capaciteit voor (284 uur spraak). De consumentenprijs voor de LFH 662 bedraagt 124,99 euro.

Philips introduceert een nieuwe Digital Voice Tracer, de LFH 662 met PCM-audiokwaliteit. De robuuste memorecorder is speciaal ontwikkeld voor iedereen die veel onderweg is en buitenshuis opnamen wil maken, zoals vertegenwoordigers, zelfstandigen, studenten, muzikanten, zangers, en iedereen met een mobiele lifestyle. De LFH 0662 is het tweede apparaat met PCM audio naast de eerder geïntroduceerde LFH 0880.

Met de Philips LFH 662 kunnen niet alleen notities, gesprekken, lezingen, toespraken, creatieve ideeën maar ook zang, muziek en andere geluiden zeer precies en onbewerkt worden opgenomen. De memorecorder neemt op in hoogwaardige mp3-formaten, en nu ook in PCM audio. Ongecomprimeerde PCM (pulse-code modulatie) recording technologie staat garant voor ruim 6 uur aan superieure opnamen in cd-geluidskwaliteit.

Opgenomen bestanden kunnen worden opgeslagen of bewerkt op pc en Mac met behulp van de bijgeleverde software voor Windows, Apple of Linux platforms. De bestanden kunnen ook direct worden beluisterd via de memorecorder of audio apparatuur.

De memorecorder wordt geleverd met intern oplaadbare AAA-batterijen, een dasspeldmicrofoon, stereo oortelefoon, halsband, usb-kabel en Nederlandstalige handleiding.

Snowboarden op de Xbox

Cameraphone met 12 megapixels