in

Plat en energiezuinig scherm van Samsung

Samsung kondigt de XL2370 aan, een LED-monitor met baanbrekende technologie en ultradun design.De XL2370 is de eerste ‘high-performance’-monitor van Samsung waarin LED-technologie is verwerkt. Door deze technologie heeft de XL2370 een superdun profiel en bovendien is de monitor energiezuiniger.
Het kristalachtige gefacetteerde frame van de Samsung XL2370 met het Touch of Color (ToC) design vermindert licht- en schitteringreflecties. De glanzende voet heeft een gepolijst uiterlijk. Door de heldere kristalachtige hals wordt de illusie gewekt  dat de monitor in de ruimte zweeft. De Samsung XL2370 bevat een pakket aan milieubewuste features waaronder het energieverbruik. De monitor verbruikt in werkstand 40% minder energie dan monitoren van vergelijkbare grootte. Bovendien bevat de XL2370 door de LED-backlight-technologie geen schadelijke stoffen zoals halogeen of kwik. In het ToC productieproces is geen gebruik gemaakt van schadelijke lakken of verfnevels, waardoor de monitor gemakkelijker kan worden gerecycled. De monitoren zijn platter, hierdoor kunnen meer monitoren per pallet worden vervoerd, wat de uitstoot van CO2 vermindert.
 
De Samsung XL2370 biedt het hoogste niveau in functionaliteit. De monitor heeft een dynamisch contrastratio van 5.000.000:1. Het scherm geeft een diep, kleurrijk beeld, terwijl de 2ms (GTG) video-responstijd beeldvervaging voorkomt. Ideaal bij het kijken van sport op televisie of bij snelbewegend beeld tijdens het gamen. De XL2370 heeft een Full HD 1080p resolutie (1920×1080), waarmee HD-content in de allerbeste beeldkwaliteit te zien is.
 
De Samsung XL2370 is begin september 2009 in Nederland verkrijgbaar.
 

Nieuwe waterdichte en schokbestendige Pentax

Nieuwe Sharp AQUOS LED LCD TV