in

Platte tv’s zonder randje

LG Electronics  lanceert de SL8000 en SL9000, twee ‘borderless’ televisies. De SL8000 LG is een lcd-tv, uitgerust met een single-layer-scherm zonder lijst. De SL9000 is een full-hd led-tv die bijna zo dun is als een glasplaat. Ook deze is vormgegeven zonder opstaande rand. De SL8000 is vanaf september in Nederland verkrijgbaar vanaf een adviesprijs van 999 euro. De SL9000 komt in het vierde kwartaal beschikbaar in Nederland.

Afgeronde hoeken en glossy materialen geven de SL8000 een strakke finishing touch. Het schermoppervlak is honderd procent egaal en ook krasbestendig, dankzij de LG-lamineertechnologie. In combinatie met Anti-Glare Filter vermindert dit de lichtreflectie van het scherm met maar liefst negentig procent.

De full-hd SL8000 beschikt over TruMotion 200Hz en Scanning Backlight-technologie, wat vervaging en streepvorming van snelle actiebeelden voorkomt. Dit verhoogt ook de responstijd tot 2 ms. Ook bevat de tv Bluetooth voor de verbinding met mobiele telefoons en computers en zijn diverse multimediaopties aan te sluiten via de usb-poorten.

De SL9000 is tv uitgerust met de verbeterde Invisible Speaker. Ook kan hij draadloos verbinding zoeken met een complete digitale collectie en zijn er usb-poorten aanwezig. De tv heeft vijf verschillende energiebesparende standen en gebruikt tachtig procent minder energie dan conventionele lcd-tv’s.

Nieuwe Camileo’s, JournE Touch en Satellite P500

Netgears nieuwe digitale entertainer is live