in

Klassiek en sportief voor de laptop

Trust heeft twee nieuwe zwarte notebookrugtassen en een netbooktas ontworpen. Voor de onopvallende, klassieke kleurstelling is gekozen voor iedereen die houdt van sportief en stijlvol en zich geen zorgen wil maken of de tas wel bij de rest van de outfit past. De Classic rugzak is verkrijgbaar voor 21,99 euro voor laptops van 15 tot 16 inch. De Sport rugzak kost eveneens 21,99, voor dezelfde maat. De carry bag is 13,99 en geschikt voor netbooks.

De backpack classic is een comfortabele rugtas met strakke look voor iedere gelegenheid. Voor een meer sportieve en dynamische tas is er de backpack sport. De rugtassen zijn gemaakt van ultrasterke stof en hebben een dubbele metalen scharnier voor intensief gebruik. De tassen zijn ruim genoeg voor het opbergen van een netbook of notebook van 15.4 inch plus accessoires.

De tassen hebben een groot hoofdvak en zijvakken (één vak op de klassieke versie en twee op de sportieve versie) voor het opbergen van je iPod, mobiele telefoon en adapter. Er zitten zelfs zakjes voor een flesje drinken op.
 
De 10 inch netbook carry bag is een lichte, compacte tas speciaal voor netbook of mini-notebook van 10 inch. Hij heeft beschermende pads aan de binnenkant, een dubbele scharnier met klittenbandsluiting en extra vakken voor accessoires.

Nieuwe Camileo’s, JournE Touch en Satellite P500

Netgears nieuwe digitale entertainer is live