in

Pop-upstore voor OnePlus 7T-serie komt op 12 oktober naar winkelcentrum Hoog Catharijne

OnePlus zet met een reeks Europese pop-upstores – waar fans de kans krijgen om de langverwachte OnePlus 7T-serie als eerste te bemachtigen – zijn community opnieuw centraal.

Met de nieuwe OnePlus 7T – die is uitgerust met het kenmerkende, vloeiende 90Hz-scherm van OnePlus – voegt het bedrijf een nieuw flagshipmodel aan het assortiment toe. De pop-upstores zijn de allereerste gelegenheid om van dichtbij kennis te maken met de nieuwe toestellen.

In Nederland vindt de zesde pop-up-editie plaats in de ‘Stadskamer’ van het overdekte winkelcentrum Hoog Catharijne, gelegen naast het Centraal Station van Utrecht. Op zaterdag 12 oktober is de winkel tussen 12.00 en 18.00 uur geopend. Speciaal voor de pop-upstore bieden OnePlus-partners T-Mobile en Belsimpel een exclusieve databundel-aanbieding. Bezoekers hebben overigens de mogelijkheid om het toestel met of zonder abonnement aan te schaffen.

Op donderdag 10 oktober wordt de OnePlus 7 Pro internationaal gelanceerd in Londen

De pop-upstore in Utrecht biedt ook een meeslepende, door Google Lens mogelijk gemaakte gallery experience. De galerie – die bestaat uit foto’s van National Geographic – staat in het teken van internationale ontdekkingstochten. De beelden dienen niet alleen ter inspiratie, maar bieden gasten ook een unieke ervaring door ze kennis te laten maken met de nieuwe Google Lens-functie: Living Surface. Deze functie toont gebruikers videobeelden achter de schermen van National Geographic-fotografen.

Met elke pop-up-editie wordt de rij met fans die reikhalzend uitkijken naar het eerste moment dat zij het nieuwste toestel in hun handen kunnen houden, langer. Voor de opening van de vorige OnePlus 7 Pro pop-upstore stonden de eerste fans zeventien uur lang in de rij – twintig personen hebben zelfs voor de winkel overnacht.

Op donderdag 10 oktober wordt de OnePlus 7 Pro internationaal gelanceerd in Londen. De OnePlus-community kan dit lanceringsevent overal ter wereld om 17.00 uur volgen via een livestream op OnePlus.com en de OnePlus-kanalen op YouTube, Twitter en Facebook.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Leidend in 27″ en groter: Displayspecialisten AOC en Philips Monitors vergroten marktvolume aanzienlijk

Steeds meer internetgebruikers maken intensief gebruik van VPN