in

Razer viert Valentijnsdag met nieuwe Quartz Pink line-up

Vernieuwde gaming setup met felroze hardware – Razer Quartz Pink werd in 2018 geïntroduceerd tot grote vreugde van gamers, streamers en influencers over de hele wereld. Met een beperkte keuze uit 4 randapparaten, was dat het begin van een ‘roze fenomeen’.

Fans van Quartz begonnen hun setups te vernieuwen met opvallende kleurthema’s. Razer heeft goed opgelet. Met meer dan twee keer zoveel producten dit jaar, kunnen gamers zich nog meer van de massa onderscheiden….in stijl.

Het betreft de volgende producten:

  • Razer Basilisk muis
  • Razer Goliathus Extended Chroma muismat
  • Razer Kraken headset
  • Razer Raiju Tournament Edition controller
  • Razer Seiren X microfoon
  • Razer Base Station Chroma headset-standaard
  • Razer Huntsman toetsenbord
  • Razer Blade 13
  • Quartz beschermhoesje voor de Razer Phone 2

“Onze fans gaven aan dat ze niet genoeg konden krijgen van onze Quartz Pink edities”, aldus Min-Liang Tan, medeoprichter en CEO van Razer. “We hebben goed geluisterd en onze nieuwste randapparatuur in een roze jasje gestoken. Dit biedt gamers een oneerlijk voordeel op zowel het gebied van prestaties als uitstraling.”

Productlijn

Razer Basilisk – Quartz | € 69,99
De Razer Basilisk is uitgerust met functies zoals een verwijderbare multifunctionele hendel en een draaiknop om de scrollweerstand aan te passen. Daarnaast biedt de muis diverse opties om de prestaties en de spelervaring te verbeteren.

Razer Goliathus Extended Chroma – Quartz | € 59,99
De Razer Goliathus Extended Chroma is een populaire stoffen muismat, voorzien van Razer Chroma. De mat is geschikt voor snelle, precieze muisbewegingen en de randen zijn voorzien van LED-verlichting.

Razer Kraken – Quartz | € 79,99
De derde generatie van de Razer Kraken is een bedrade headset voor competitieve gamers. De grote 50-mm drivers leveren een krachtig en helder geluid. De Kraken is ontworpen voor langdurig comfort met oorkussens van cooling-gel. De uitschuifbare microfoon zorgt ervoor dat commando’s altijd duidelijk hoorbaar zijn.

Razer Raiju Tournament Edition – Quartz | € 149,99
De Razer Raiju Tournament Edition is de eerste volledig modulaire draadloze PlayStation 4-controller met een mobiele configuratie-app. Met deze app kunnen gebruikers knoppen een andere functie geven en de gevoeligheid aanpassen. Mecha-Tactile Action Buttons zorgen voor een zachte aanraking met tactiele feedback. De vier wisselbare multifunctionele knoppen op de Raiju Tournament Edition bieden gebruikers meer controle en de Hair Trigger Mode zorgt voor snelle activering.

Razer Seiren X – Quartz | € 109,99
De Razer Seiren X is ontworpen en getest door professionele streamers en zorgt ervoor dat gebruikers optimaal verstaanbaar zijn. Dankzij de beste microfoontechnologie is dit de eerste stap voor gebruikers die hun livestreams naar een hoger niveau willen tillen.

Razer Base Station Chroma – Quartz | € 74,99
De Razer Base Station Chroma is een multifunctionele headset-standaard met een USB 3.0-hub met 3 poorten voor maximale efficiëntie. De standaard is voorzien van Razer Chroma-verlichting voor een volledige Chroma gaming setup.

Razer Huntsman (US layout) – Quartz | € 159,99
De Razer Huntsman is voorzien van Opto-Mechanical Switches, verlichte toetsen en biedt de snelste toetsaanslag binnen Razers toetsenbordlijn. Razer Opto-Mechanical Switches gebruiken optische technologie – een infrarode lichtstraal in elke switch – om nauwkeurig de activering van een toets te registreren.

Daarnaast komt de Razer Blade Stealth 13 Quartz Pink laptop ($ 1.599,99) beschikbaar in de VS, China en Canada en de nieuwe Quartz Case voor Razer Phone 2 (€ 29,99)

Beschikbaarheid in Europa:

Randapparatuur Quartz Edition: Valentijnsdag, 14 februari 2019 (uitsluitend via RazerStore, andere verkoopkanalen nog niet bekend) Blade Stealth 13: Nog niet bekend

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

comments

Teufel x Rosenthal: oogstrelend luistergenot

Canon stapt in de markt voor ‘Large Venue’ projecties