in

Canon stapt in de markt voor ‘Large Venue’ projecties

Canon Europe maakt vandaag de introductie bekend van de LX-4K3500Z, haar eerste native 4K-projector voor videoprojecties in grote ruimten. Deze native 4K 3 chip-DLP-laserprojector produceert beelden met een hoge helderheid en is compatibel met een reeks verwisselbare lenzen.

De projector beschikt over alle kenmerken en eigenschappen voor uiteenlopende en uitdagende installatieomgevingen en is daardoor perfect voor verhuur in bijvoorbeeld de podium- en theaterwereld. De LX-4K3500Z is een krachtig optisch systeem dat high definition native 4K-beelden projecteert met een helderheid van 40.000 centerlumen en ook in grote evenementenhallen een immersieve beleving biedt.

Voortbouwend op het succes van de in de sector toonaangevende XEED 4K5020Z die in december 2018 werd geïntroduceerd, maakt Canon Europe vandaag tevens de ontwikkeling bekend van een nieuwe 4K-laserprojector met een hogere helderheid en een hogere kleurreproductie. Vooruitlopend op de marktintroductie in het tweede kwartaal van 2019 en als onderdeel van Canon’s belofte om systeemintegrators verder te ondersteunen met creatieve installaties, zal de volgende versie van deze 4K-projector een verbeterde connectiviteit van weergavepoorten bieden. De XEED 4K5020Z-projector zal voor het eerst te zien zijn op de Canon-stand tijdens ISE 2019 – Hal 1, stand N-30.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

Razer viert Valentijnsdag met nieuwe Quartz Pink line-up

Nieuw in Nederland: de iRobot Roomba i7+-robotstofzuiger leert de indeling van het huis kennen en leegt zichzelf