in

REVOLUTION Unlimited Pro Controller Call of Duty: Black Ops Cold War – nu verkrijgbaar

NACON viert vandaag de release van de REVOLUTION Unlimited – Call of Duty®: Black Ops Cold War special edition!

Ontdek de REVOLUTION Unlimited Pro Controller – Call of Duty®: Black Ops Cold War special edition in een nieuwe video:

In samenwerking met Activision hebben de ontwerpers van NACON een unieke versie van de REVOLUTION Unlimited-controller ontwikkeld, speciaal voor de fans van de iconische Call of Duty®-franchise. De officieel gelicenseerde REVOLUTION Unlimited Pro Controller – Call of Duty®: Black Ops Cold War voor de PlayStation®4 biedt alle functies die het origineel zo succesvol maakten en wordt geleverd inclusief een draaghoes in camouflagekleuren en een code voor een in-game wapen-amulet*.

Hier vind je meer info over de REVOLUTION Unlimited – Call of Duty®: Black Ops Cold War

Call of Duty®: Black Ops Cold War verscheen op 13 november 2020 en dropt spelers diep in het vluchtige geopolitieke universum van de Koude Oorlog, waarin niets is wat het lijkt. Naast de verhalende campaign brengt Black Ops Cold War een arsenaal aan wapens en uitrusting uit de Koude Oorlog naar de volgende generatie van Black Ops Multiplayer-gevechten, en levert de game een gloednieuwe Zombies-coöp-gameplay-ervaring.

De special edition REVOLUTION Unlimited Pro Controller – Call of Duty®: Black Ops Cold War voor de PS4™ is nu te koop voor een adviesprijs van € 179,90**.

De NACON™ REVOLUTION Unlimited Pro Controller heeft een licentie voor exclusieve verkoop in Europa, het Midden-Oosten, Oceanië en Rusland. Exclusief voor gebruik met PlayStation®4.

*Content en beschikbaarheid kunnen per regio variëren en veranderen. Call of Duty®: Black Ops Cold War voor PS4™ vereist om code in te kunnen wisselen. Wordt apart verkocht/gedownload. Internetverbinding en abonnement voor het platform kunnen vereist zijn.
** Call of Duty®: Black Ops Cold War-game wordt apart verkocht/gedownload.
*** Beeldmateriaal alleen te gebruiken in relatie tot Call of Duty®: Black Ops Cold War en niet voor verkoop.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

Met Smart Monitor lanceert Samsung een veelzijdig scherm voor werk, studie en entertainment

Non-stop luisterplezier: MUSICSTATION van Teufel kan vrijwel alles afspelen