in

ROCKSTER CROSS: een perfect geluid voor onderweg!

Altijd en overal muziek: de robuuste en waterbestendige ROCKSTER CROSS is zeer compact en biedt tegelijk een krachtig geluid. De ROCKSTER CROSS is groot en krachtig genoeg voor spontane feesten en is tegelijk licht en compact genoeg om overal mee naartoe te nemen.

De flexibele behuizing is robuust en waterbestendig. Dankzij de IPX5-bescherming kunnen gebruikers van de ROCKSTER CROSS zelfs tijdens een hevige stortbui doordansen.

De ROCKSTER CROSS in vogelvlucht:

 • robuuste bluetooth-stereoluidspreker met hoogwaardig geluid voor binnen én buiten
 • waterbestendig volgens de IPX5-norm
 • dikke en flexibele behuizing die beschermt tegen schokken
 • bluetooth met aptX® voor draadloze geluidsoverdracht in cd-kwaliteit
 • krachtig en gebalanceerd geluid door twee tweeters, een subwoofer en twee passieve drivers
 • de mogelijkheid om twee smartphones tegelijk te verbinden en afwisselend muziek af te spelen
 • dubbel volume: twee ROCKSTER CROSS-luidsprekers kunnen draadloos worden verbonden voor twee keer zoveel vermogen
 • ingebouwde handsfree-functie voor draadloos telefoneren en spraakbesturing (Google, Siri)
 • batterij met lange levensduur die meer dan zestien uur muziek kan afspelen
 • bedieningsknoppen op de luidspreker, AUX-ingang, weergave van de led-batterij, powerbank-functie
 • afneembare draagriem en voeding
 • nu te bestellen voor 299,99 euro via www.teufelaudio.nl

“De BOOMSTER was de eerste portable speaker met een echte basdriver, maar een portable systeem dat zowel robuust als ook waterdicht is, ontbrak tot nu toe nog.”

Robuust, sterk en mobiel

“De ROCKSTER CROSS vult ons huidige assortiment perfect aan”, legt Sascha Mallah, Managing Director van Teufel, uit. “De BOOMSTER was de eerste portable speaker met een echte basdriver, maar een portable systeem dat zowel robuust als ook waterdicht is, ontbrak tot nu toe nog. De ROCKSTER CROSS kun je zien als de stoere broer van onze uiterst succesvolle BOOMSTER.”

Op de achterkant zitten twee passieve membranen die samen met de woofer zorgen voor een nauwkeurige, krachtige bas. De luidspreker is door IPX5-bescherming aan alle kanten waterbestendig en doet zelfs bij 10 graden onder nul nog zijn werk.

Optimale balans tussen licht en krachtig

Draagbare geluidssystemen zijn een uitdaging voor ontwikkelaars. Geluid heeft behuizingsvolume nodig, maar de luidspreker moet ook eenvoudig te vervoeren zijn. Daarnaast moet de batterij een lange levensduur hebben. Voor de ROCKSTER CROSS gebruikt Teufel bijzonder lichte, maar stevige materialen. De luidspreker bereikt een geluidsdruk van 103 decibel op een meter afstand. Ondanks zijn hoge prestaties weegt de ROCKSTER CROSS slechts 2,4 kilo. Met de bijbehorende draagriem kun je de ROCKSTER CROSS gemakkelijk meenemen.

Slimme functies

Via de knoppen op de ROCKSTER CROSS kan de muziek rechtstreeks bediend worden (afspelen play / pauze, harder / zachter). Met een druk op de knop kun je oproepen beantwoorden via de geïntegreerde microfoon of kun je de stemassistent (Google Assistent, Siri) van de smartphone activeren. Vier leds geven het huidige batterijniveau van de luidspreker aan. De geïntegreerde batterij gaat tot zestien uur mee. Mocht je smartphone het minder lang volhouden, dan kan deze opgeladen worden via de ROCKSTER CROSS USB-poort.

Feestmodus

Met de partymodus kunnen twee apparaten tegelijkertijd via bluetooth verbinding maken met de luidspreker en afwisselend muziek afspelen. Wie dubbel zo hard willen knallen tijdens een feest koppelt twee ROCKSTER CROSS-luidsprekers met de Connect-modus. Dubbel volume, dubbel plezier!

Prijs en beschikbaarheid

De ROCKSTER CROSS is per direct te bestellen via www.teufelaudio.nl voor 299,99 euro. De luidspreker wordt geleverd met een afneembare draagriem en een externe voeding.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Scannen vanaf elke locatie met de kleinste en lichtste mobiele scannerreeks van Epson

DigiTip & Win: Innovatieve smartphonehouder voor in de auto!