in

ROCKSTER GO:
 de krachtige, robuuste en waterdichte draadloze luidspreker

Teufel breidt aanbod van robuuste bluetooth-luidsprekers uit met de bijzonder compacte ROCKSTER GO – De ROCKSTER GO overtuigt met een krachtig geluid, een lange werkduur en een robuuste, waterdichte behuizing.

De bluetooth-luidspreker is compact genoeg om je bij elk uitstapje te vergezellen en zorgt met praktische aanvullende functies voor optimaal gebruiksgemak.

ROCKSTER GO:

 • een compacte bluetooth-stereoluidspreker met een indrukwekkend geluid voor elke gelegenheid
 • waterdicht volgens de IPX7-norm
 • met rubber beklede behuizing voor bescherming tegen schokken
 • bluetooth met aptX® voor draadloze geluidsoverdracht met cd vergelijkbare kwaliteit
 • twee fullrange drivers en een passieve basdriver voor een gebalanceerd en vol geluid
 • mogelijkheid om twee smartphones tegelijk te verbinden en tracks afwisselend af te spelen- twee ROCKSTER GO’s kunnen draadloos worden verbonden voor dubbel vermogen
 • ingebouwde handsfree-functie voor draadloos telefoneren en spraakbesturing (Google, Siri)
 • batterij met hoog vermogen voor een werkduur van meer dan 12 uur
 • bedieningsknoppen op de luidspreker, AUX-ingang, weergave van de batterijlading
 • elastische draagriem
 • vanaf heden te bestellen voor 149,99 euro via www.teufelaudio.nl

Robuuste ‘sound 2 go’

De ROCKSTER GO is zo compact dat die probleemloos in een schoudertas of rugzak past. Het model is met 700 gram relatief licht, maar desondanks uitgesproken robuust. De met rubber beklede behuizing absorbeert schokken, en zelfs een wolkbreuk of duik in het water brengen de ROCKSTER GO niet van zijn stuk. De luidspreker is namelijk waterdicht volgens de IPX7-norm. De minimale eis voor deze beveiligingsklasse is volledige onderdompeling in water gedurende 30 minuten, tot één meter diep.

Volume naar wens

Dankzij zijn twee fullrange drivers en een aanvullend passief basmembraan produceert de ROCKSTER GO veel krachtiger geluid dan zijn compacte omvang doet vermoeden. De hoogwaardige aptX®-codec zorgt voor een geluidsoverdracht in cd-kwaliteit. De ingebouwde batterij levert voldoende vermogen voor een speelduur van 12 uur, en de batterijlading kan met een simpele druk op een knop worden afgelezen. Voor optimaal gebruiksgemak zijn knoppen voor de muziekbediening op de luidspreker aangebracht, zodat de smartphone er niet aan te pas hoeft te komen.

Dubbel vermogen, dubbele pret

Twee functies van de ROCKSTER GO zorgen voor dubbele pret. Zo is het mogelijk om tegelijkertijd twee bluetooth-systemen te verbinden en die afwisselend muziek naar de luidspreker kunnen sturen. En als een feest om meer volume vraagt, kunnen twee ROCKSTER GO’s draadloos worden verbonden om muziek met dubbel vermogen de luidsprekers uit te laten knallen.

Prijs en beschikbaarheid

De ROCKSTER GO is per direct bestelbaar voor 149,99 euro en wordt op korte termijn thuisbezorgd.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

DigiGames november

De OnePlus 6T Thunder Purple is op komst