in

Samsung en Hi grote winnaars Telecom Awards

Hi en Samsung zijn de grote winnaars geworden tijdens de uitreiking van de Graham Telecom Awards in Theater Spant! in Bussum. Op het door telecomvakblad Connexie georganiseerde TelecomGala pakten beide bedrijven twee gouden beelden. Ook T-Mobile pakte indirect twee van de in totaal dertien Graham Telecom Awards die werden uitgereikt door presentatrice Quinty Trustfull (zie afbeelding).

De winnaars van de Graham Telecom Awards 2009:
Best Basic Phone 2009: LG Cookie
Best Camera Phone 2009: Sony Ericsson C905
Best Design Phone 2009: HTC Touch Diamond
Best Multimedia Phone 2009: Apple iPhone 3G
Best Music Phone 2009: Nokia 5800 XpressMusic
Best Smart Phone 2009: Samsung Omnia i900
Best Phone Over All 2009: Samsung Omnia i900
Best Telecomretailer, categorie personeel: BelCompany
Best Telecomretailer, categorie presentatie: Vodafone
Best Telecomretailer, categorie communicatie: KPN Hi
Best Telecomretailer, categorie Over All: T-Mobile
Best Telecom E-tailer: Hi.nl
Best Business Dealer 2009: DB Telecom, Wateringen

De Graham Telecom Awards worden sinds 2008 door Connexie, het BtB telecomvakblad, jaarlijks uitgereikt in de hoofdcategorieën retail en hardware. Verder wordt er nog een Graham uitgereikt in de categorie Best Telecom E-tailer en Best Business Dealer. De winnaars in de hoofdcategorie retail worden bepaald aan de hand van een uitgebreid Mystery Shopping onderzoek, uitgevoerd door het daarin gespecialiseerde bureau Retail Reality.

Verder wordt ook de mening van het grote publiek nog voor een gedeelte meegewogen. Deze mening is gepeild aan de hand van een internetpoll, waarbij de lezers van Connexie, De Telegraaf, Sp!ts en Sanoma Men’s Magazines zijn opgeroepen hun mening te geven. De internetstemming was in handen van Goos Marketing Research. Ruim 2800 mensen brachten hun stem uit en bepaalden zo per subcategorie de top drie. Deze top drie is tenslotte beoordeeld door een zevental vakjournalisten. Zo is uiteindelijk de winnaar bepaald.

Strakke netwerk-harddiskbehuizing voor 3.5 inch sata

Free Record Shop vernieuwt contract met NS