in

Samsung ‘Point & Shoot’-camera

.

Wie geen verstand heeft van digitale camera’s, maar toch bijzondere momenten haarscherp wil vastleggen, heeft houvast aan de Samsung ES55. Want deze 10 megapixel camera met 3x optische zoom is gemakkelijk te gebruiken.

Door de handige gebruikersinterface kan iedereen, zelfs zonder handleiding, direct aan de slag. De camera regelt diepte, scherpte en belichting volautomatisch in. Met gezichtsherkenning en Beauty Shot zet je zelfs vrienden en familie altijd goed op de foto. De Samsung ES55 is met recht een ‘point & shoot’-camera.

In een overzichtelijk menu blader je om de juiste modus voor het beste fotoresultaat te selecteren. De Photo Help Guide geeft tips hoe je het maximale uit deze camera kunt halen. Automatische programma’s zorgen voor de juist belichte portretten, foto’s en filmpjes in de mooiste kleuren.
De Samsung ES55 filmt met 30 frames per seconde in VGA-kwaliteit. Beeldstabilisatie zorgt ervoor dat elke foto of film haarscherp blijft. Zo is elk object van veraf dichtbij te halen. 
Tot 2.000 foto’s kunnen worden opgeslagen op een SD-geheugenkaart van 4 GB. Geheugenkaarten worden niet met de camera meegeleverd. In de fotomap, selecteer en zoek je foto’s op kleur, formaat, thema en tijdstip waarop de foto gemaakt is.

De Samsung ES55 is in zilver, grijs, roze en zwart leverbaar en vanaf februari 2009 verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van € 119,- inclusief BTW.


2 TB harde schijf

Nieuwe modellen Nokia