in

Samsung presenteert krachtige Galaxy Note9

Haal alles uit je leven met 24-uurs performance, nieuwe S Pen en intelligente camera – Samsung kondigt de Galaxy Note9 aan. De premium smartphone levert het beste van het beste – ultieme prestaties, nieuwe S Pen met connectiviteit en Samsungs meest intelligente camera tot nu toe.

Daarmee past de Note9 perfect in de Note-serie, die bekendstaat om baanbrekende innovaties. De Samsung Galaxy Note9 is vanaf vrijdag 24 augustus in Nederland verkrijgbaar.

“De Galaxy Note is altijd ons paradepaardje geweest op het gebied van premium technologie en baanbrekende innovaties,” zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile van Samsung Nederland. “De Galaxy Note9 zet die lijn op alle vlakken voort met performance, power en intelligentie. Note-fans zijn loyaal en dat vertrouwen mogen wij niet beschamen. Het toestel is volledig toegesneden op de wensen en behoeftes van nu. Of we het nu hebben over werk of entertainment, met de Galaxy Note9 haal je alles uit je drukke leven.”

“De Galaxy Note is altijd ons paradepaardje geweest op het gebied van premium technologie en baanbrekende innovaties,”

24 uur per dag presteren

Je wilt dag en nacht op je smartphone kunnen vertrouwen. Je geen zorgen hoeven maken dat je telefoon leeg raakt precies op het moment dat jij hem nodig hebt. Je wilt geen foto’s hoeven verwijderen omdat het geheugen vol is. En je wilt gamen zonder vertraging en haperingen.

De Galaxy Note9 zorgt daarvoor en laat je nooit in de steek.

  • Batterijduur: De Galaxy Note9 heeft een 4.000 mAh batterij. Zo’n grote batterij zat er nog nooit in een Galaxy-vlaggenschip. Gevolg: je kunt de hele dag vooruit. Van de vroege morgen tot de late avond praat, game, app en kijk je ongestoord.
  • Meer opslaan, minder verwijderen: De Galaxy Note9 komt met twee opslagopties, 128 en 512 GB intern geheugen. Met toevoeging van de microSD card kun je dat zelfs opvoeren tot 1TB[1]. Daarmee heb je altijd meer dan genoeg ruimte voor foto’s, video’s en apps.
  • Snelheid en power: Met zijn 10 nm processor is de Galaxy Note9 een extreem krachtige smartphone. Met de snelste netwerksnelheden van het moment (tot 1.2 gigabit per seconde) kun je streamen en downloaden zonder haperingen. Om de smartphone te koelen, bevat de Galaxy Note9 een Water Carbon Cooling systeem dat Samsung zelf ontwikkelde. Een algoritme zorgt voor krachtige, stabiele en optimale prestaties.

Evolutie van de S Pen

De S Pen is kenmerkend voor de Note-serie. Wat ooit begon als een tool voor schrijven en tekenen is inmiddels uitgegroeid tot veel meer dan dat. De S Pen is handig en veelzijdig.

Dankzij Bluetooth Low-Energy (BLE) op de nieuwe S Pen maak je op een heel nieuwe manier gebruik van de Note. Met een simpele klik maak je selfies en groepsfoto’s, presenteer je slides, pauzeer je een video – en nog veel meer. Developers kunnen de geavanceerde BLE-functionaliteiten van de nieuwe S Pen later dit jaar ook integreren in hun apps.

Intelligente camera verzorgt perfecte beelden

De smartphones van Samsung staan bekend om de vooruitstrevende cameratechnologie. De camera van de Galaxy Note9 bouwt voort op die technologie, waardoor je altijd prachtige foto’s maakt. Dat komt door:

  • Scene Optimizer: De camera op de Galaxy Note9 is de slimste die Samsung tot nu toe ontwikkelde. Dankzij intelligentie herkent de camera beelden, zoals achtergrond en onderwerp, die vervolgens worden verdeeld in een van de twintig categorieën. Op basis van die categorie optimaliseert de camera de foto. Het resultaat is een verbluffend, levensecht beeld met sprekende kleuren.
  • Foutdetectie: De eerste foto is niet altijd raak. Geen probleem. De Galaxy Note9 laat het je weten als er iemand met zijn ogen knippert, zodat je gelijk nog een foto kunt maken zonder dat het moment verloren gaat. Dit gebeurt ook als het beeld wazig is, er iets op de lens zit of als een achtergrondlicht de kwaliteit van het beeld vermindert.
  • Premium camera: De camera op de Galaxy Note9 is momenteel de beste op de markt. Geavanceerde ruisonderdrukking gaat hand in hand met een Dual Aperture[2] lens. De camera past zich, net als het menselijk oog, automatisch aan lichtomstandigheden aan. Zo maak je met de Galaxy Note9 altijd glasheldere foto’s.

Premium Experiences: van werk tot entertainment

Het Infinity Display is kenmerkend voor de nieuwe modellen van Samsung. Door dit designkenmerk heeft de Galaxy Note9 het grootste edge-to-edge display van alle Notes. Het 6,4 inch Super AMOLED Infinity Display verzekert je van een meeslepende kijkervaring. Deze wordt ondersteund door stereo speakers (getuned door AKG) met Dolby Atmos®. Mobiele video’s en games hebben er nog nooit zo goed uitgezien én zo goed geklonken. Het is niet voor niets dat YouTube de Galaxy Note9 noemt als hét toestel waarop je YouTube het beste ervaart. Daarnaast is de razend populaire online game Fortnite voor Android exclusief beschikbaar op de Galaxy Note9.

Door Samsung DeX kun je met de Galaxy Note9 werken als op een PC. Van het geven van presentaties tot het bewerken van foto’s, het kan op het grote scherm dankzij DeX. Je neemt de HDMI adapters[3] makkelijk mee in je tas en koppelt daarmee de Note9 aan een monitor. Zo heb je niet alleen een virtuele desktop, maar ook een volledig functionerend tweede scherm. Je bekijkt een video en maakt ondertussen aantekeningen met de S Pen, terwijl je de Galaxy Note9 ook als trackpad kunt gebruiken. Het was nog nooit zo eenvoudig om productiever te zijn.

Galaxy, en verder

Alle premium Galaxy technologieën zitten standaard in de Note9. Dat betekent dat je snel draadloos oplaadt, dat het toestel IP68 water- en stofafstotend[4] is en dat je geniet van Samsung diensten zoals Samsung Health. Uiteraard is de Galaxy Note9 uitgerust met Samsungs beveiligingssysteem KNOX en tal van biometrische veiligheidsopties, zoals scannen (vingerafdruk, iris) en gezichtsherkenning.

De Galaxy Note9 is een afstandsbediening voor het volledige Samsung ecosysteem van apparaten en diensten. Via SmartThings bedien je verbonden apparatuur, terwijl je met Bixby[5] nog meer gedaan krijgt. Dankzij Samsungs samenwerking met Spotify[6] synchroniseer en luister je muziek, playlists en podcasts via de Galaxy Note9, Galaxy Watch en Smart TV.

De Galaxy Note9 met Hybrid Dual SIM is vanaf 24 augustus verkrijgbaar in de kleuren Ocean Blue, Midnight Black en Lavender Purple. Er zijn twee varianten. Een versie met 128 GB geheugen met een verkoopadviesprijs van € 999,-. En de versie met 512 GB met een verkoopadviesprijs van € 1.249,-. Dit laatste model is alleen beschikbaar in Midnight Black.

Voor mensen die hun oude toestel inruilen en de Galaxy Note9 vooruitbestellen, geldt een pre-ordervoordeel van 9 t/m 23 augustus. Lever je oude smartphone in en krijg € 100,- en de inruilwaarde van je smartphone als korting op een nieuwe Note9. Ruil je een oude Galaxy Note in, dan ontvang je € 200,- in plaats van € 100,-.

Bezoek voor meer informatie over de Galaxy Note9 https://www.samsung.com/nl/smartphones/ of news.samsung.com/nl.

[1] 512 GB intern geheugen als standard. Modellen met 512 GB geheugen worden in sommige landen verkocht. Tot 512 GB aanvullend geheugen met een externe SD-kaart (wordt apart verkocht).
[2] De Dual Aperture lens ondersteunt F 1.5 en F 2.4. Dual Aperture is geïnstalleerd op de breedbeeldlens aan de achterkant..
[3] Samsungs HDMI-adapters omvatten HDMI Adapter (EE-HG950), Multi Port Adapter (EE-P5000) en DeX-kabel (EE-I1300)
[4] Gebaseerd op testomstandigheden voor onderdompelen tot 1,5 meter in zoet water tot 30 minuten. Spoel af of droog wanneer het toestel nat is..
[5] De diensten en mogelijkheden van Bixby variëren per land en provider. Voice command herkent Engels (VS), Mandarijn Chinees en Koreaans. Niet alle accenten, dialecten en uitdrukkingen worden herkend. Voice command werkt met een select, groeiend aantal Samsung apps en apps van derden. Zie Apps met Voice in Bixby voor een complete lijst met geschikte apps..
[6] Beschikbaarheid en mogelijkheden van Spotify kunnen variëren per land en provider. (Bezoek www.spotify.com voor meer informatie)

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

comments

Samsung introduceert Galaxy Watch

Sony Interactive Entertainment introduceert de ‘500 Million Limited Edition PlayStation®4 PRO’