in

Selphy fotoprinters van Canon

Canon introduceert twee nieuwe Selphy fotoprinters: de Selphy CP780 en de Selphy CP790. De CP790 is leverbaar vanaf juli a.s. en heeft als adviesprijs 179 euro. De CP780 is leverbaar vanaf juli a.s. en heeft als adviesprijs 129 euro.

De CP790 is een slim ontworpen printer die maximaal gebruiksgemak en comfort biedt. Zijn grote 3,0” LCD-display en Canons Easy-Scroll Wheel maken het configureren, navigeren en printen buitengewoon gemakkelijk. De CP790 is uitgerust met leuke templates en layouts die gebruikers van alle leeftijden in staat stellen om hun fotos creatief te bewerken. De functie Automatische beeldcorrectie zorgt ervoor dat iedereen moeiteloos fotoprints met de kwaliteit van een fotolab kan produceren.
 
De CP780 is een ultracompacte printer die aanzienlijk sneller print dan zijn voorganger de Selphy CP760. Met deze voor plezier en betaalbaar printen ontworpen printer kunnen gebruikers in minder dan een minuut gemakkelijk prachtige fotos met de kwaliteit van een fotolab printen. Met een optionele accuset kan de in roze, blauw, zilver of wit leverbare Selphy CP780 overal worden gebruikt.
 

Draagbare harde schijven van Iomega

NG promoot groen spel