in

Standaard Hyves-applicatie op mobiel

Sony Ericsson introduceert de nieuwe C903 Hyves en de C905 Hyves. Twee Cyber-shot telefoons, standaard uitgerust met de Hyves-applicatie inclusief snelkoppeling. Nu kunnen gebruikers kwekken, even de WWW updaten en direct een foto uploaden vanaf de telefoon. Sony Ericsson is de enige die de Hyves-applicatie als fabrieksinstelling aanbiedt. Slechts één druk naar rechts met de navigatieknop en Hyves start meteen op.

C903
De slanke, stijlvolle C903 Cyber-shot-slider heeft speciale cameratoetsen en 5.0 megapixels om mee te stoeien. Schuif simpelweg de lenscover open en klik erop los. Smile Shutter zorgt ervoor dat je lachende gezichten vastlegt. Bekijk de beelden op het automatisch draaiende 2,4 inch display. Of gebruik de TV-out-functie en bekijk ze op de tv. Met aGPS raak je nooit meer de weg kwijt.
 
C905
De C905 heeft alle functies nodig zijn voor perfecte fotos. Smart Contrast balanceert het licht en de kleur. Gezichtsherkenning en Smile Shutter helpt te focussen op lachende mensen. De 8.1 megapixel C905 Cyber-shot is uitgerust met een Xenon flitser en altijd in de aanslag om de beste momenten vast te leggen. Omdat het toestel DNLA ondersteunt is het eveneens mogelijk de beelden op andere consumenten elektronica te delen.

Het was al mogelijk voor Sony Ericsson gebruikers om  de Hyves-applicatie te downloaden. De C903 en C905 zijn echter de eerste telefoons waarop standaard de gebruiksvriendelijke applicatie is geïnstalleerd. Meer dan de helft van het aantal Nederlanders heeft een profiel  op het social netwerk Hyves. En dit aantal groeit maandelijks nog met ongeveer 200.000 leden. Uit recent onderzoek is gebleken dat een grote groep consumenten  altijd en overal wil kunnen Hyven en niet alleen via de computer. Het standaard meeleveren van de Hyves applicatie op de Sony Ericsson telefoons  is daarom een logische stap.

Jabra’s vaderdag headsets

Selphy fotoprinters van Canon