in

Sennheiser kondigt samenwerking en productcompatibiliteit aan met 3CX

Sennheiser kondigt vandaag de samenwerking aan met 3CX, ontwikkelaar van op software gebaseerde Unified Communications oplossingen.

Dankzij deze samenwerking zal Sennheiser’s UC productportfolio volledig geschikt zijn voor gebruik met de op software-gebaseerde PBX van 3CX.

Bovendien zal Sennheiser’s UC-portfolio ook geavanceerde functies aanbieden die ondersteund worden door de lancering van 3CX v15.5. De bedrijven hebben gezamenlijk uitgebreide testen gevoerd op de interoperabiliteit tussen Sennheiser- en 3CX-oplossingen. De interoperabiliteit is geldig voor alle licentieversies van 3CX.

“We zijn verheugd om samen te werken met 3CX,”

“We zijn verheugd om samen te werken met 3CX,” zegt Andreas Bach, President van Sennheiser Communications A/S. “De interoperabiliteit zorgt voor een moeiteloze implementatie van Sennheiser UC-headsets met de 3CX soft-client en biedt onze gemeenschappelijke klanten een superieure gebruikers- en audio-ervaring.”

Nick Galea, CEO bij 3CX voegt toe: “We zijn trots op het feit dat Sennheiser een 3CX technologiepartner is geworden. Sennheiser producten staan bekend om hun premium geluidskwaliteit. Met Sennheiser’s UC-headsetportfolio kunnen 3CX-klanten de voordelen van onze UC-oplossingen optimaal te benutten.”

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Alienware en Dell komen gamers tegemoet met nieuwe Area-51 en geavanceerde randapparatuur

Samsung verkoopt The Frame vanaf nu in Nederland