in ,

Sirium 1400 ABT | Hama Intelligent Home Series

Wetteren, augustus 2018 | Hama stelt zijn eerste smart speaker serie voor. De goedkoopste binnen het gamma is de Sirium 1400 ABT: een compacte desktop speaker met Alexa spraakbesturing.

De Sirium 1400 ABT desktop speaker biedt in de eerste plaats een uitstekend geluid. Het eenvoudigste model uit de Hama smart speaker serie kan echter veel meer. Dat ontdekt u onmiddellijk wanneer u hem van dichtbij bekijkt.

Met de integratie van Alexa Voice Assistent van Amazon, luistert de Sirium 1400 ABT naar uw stem, controleert hij uw smart home en verbindt hij automatisch met internet via WLAN. Hij kan dan ook makkelijk informatie vinden op het net, maar ook verbinden met verschillende muziek streaming diensten. Bovendien kan u Sirium 1400 ABT ook verbinden met alle mobiele apparaten via Bluetooth en speelt u eenvoudig muziek met een indrukwekkende geluidskwaliteit af vanaf uw toestel.

De tweewegconfiguratie van de speaker zorgt voor een vol, dynamisch geluid. Alexa wordt geactiveerd via drie geïntegreerde microfoons, die ook uitgeschakeld kunnen worden via een simpele druk op de muteknop.

  • Aansluiting: Bluetooth 4.0 / UPnP / WLAN
  • Afmetingen: (BxHxD): 14 x 18,5 x 14 cm
  • Gewicht: 1500 g
  • Voeding: Externe voedingseenheid

Meer informatie

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

comments

​Sony lanceert de AF9 OLED en ZF9 LCD MASTER-series

Altijd en overal productief met de Samsung Galaxy Tab S4