in

Altijd en overal productief met de Samsung Galaxy Tab S4

Samsung DeX en S Pen zorgen voor optimaal werkplezier en meeslepend entertainment – Samsung lanceert de Galaxy Tab S4. Deze nieuwe 2-in-1 Android-tablet vergroot je productiviteit, zonder dat je er harder voor hoeft te werken.

Dankzij de revolutionaire technologie en mobiele mogelijkheden van de Galaxy Tab S4 werk je slimmer en krijg je meer gedaan in minder tijd. Het moderne ontwerp combineert een prachtig display met entertainment. Daarmee is de Galaxy Tab S4 dé tablet voor iedereen die werk wil verzetten, op kantoor, thuis of onderweg.

“Bij Samsung geloven we in innovaties die je leven verrijken,” zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile van Samsung Nederland. “Onze focus ligt op de ontwikkeling van producten en services die je helpen het optimale uit de mogelijkheden te halen. De Galaxy Tab S4 is daarvan het meest recente bewijs. Via verbeterde prestaties en grotere mobiliteit functioneer je op de toppen van je kunnen. De tablet sluit bovendien naadloos aan op je IoT-ecosysteem.”

Productiviteit met Samsung DeX en S Pen

De Galaxy Tab S4 is Samsungs eerste tablet die dankzij DeX verandert in een volwaardige PC-omgeving. Multitasken, windows vergroten en verkleinen, content van de ene app naar de andere slepen, gebruik maken van keyboard shortcuts en commando’s, het gaat allemaal probleemloos. Ook open je meerdere applicaties – zowel Android als Microsoft Office apps – direct op de Galaxy Tab S4. De tablet is compatibel met HDMI-adapters, waardoor je de tablet kunt gebruiken als tweede scherm. Dat maakt multitasken, samen met collega’s aan dezelfde documenten werken en aanpassingen doen in real-time nóg eenvoudiger.

“Onze focus ligt op de ontwikkeling van producten en services die je helpen het optimale uit de mogelijkheden te halen.”

De Galaxy Tab S4 is voorzien van Samsungs S Pen, die debuteerde op de Galaxy Note en sindsdien is uitgegroeid tot een populair hulpmiddel. Hij ligt in de hand als een gewone pen waardoor tekenen en schrijven op de tablet volstrekt natuurlijk voelt1. Naast het verbeteren van de productiviteit, gebruik je de S Pen om je creativiteit te uiten. Of je nu wilt schetsen, aantekeningen maken, navigeren, vertalen, alles bijhouden in Samsung Notes – de S Pen maakt het leuker en makkelijker. Bovendien verstuur je met de S Pen gepersonaliseerde teksten in je eigen handschrift via Samsung Live Message.

Met Samsungs geïntegreerde beveiligingssysteem KNOX bescherm je gevoelige bedrijfsinformatie. Ook geef je de werknemersinterface zo vorm dat hij volledig aansluit bij de bedrijfsuitstraling. Met de Book Cover Keyboard (wordt los verkocht) kun je typen als op een toetsenbord. De Tab S4 is lichtgewicht en daarmee ideaal om onderweg te werken. Daarnaast is de snel oplaadbare 7.300 mAh batterij goed voor maximaal 16 uur aan video playback2.

Veelzijdig scherm

Onderzoek3 toont aan dat Nederlanders een tablet het liefst gebruiken voor entertainment zoals het spelen van games, het bekijken van video’s of het lezen van boeken. Het 10,5 inch Super AMOLED (sAMOLED) display van de Galaxy Tab S4 is daar ideaal voor. De screen ratio is 16:10 en met een resolutie van 2560 x 1600, 287 PPI ben je verzekerd van gedetailleerd beeld met levensechte visuals. De tablet heeft vier speakers met Dolby Atmos surround sound, tuned by AKG. Daarmee verzeker je jezelf bij het kijken van films en series van een intense geluidservaring.

Verbeterde connectiviteit

De Samsung Galaxy Tab S4 beschikt over nieuwe mogelijkheden om je persoonlijke levensstijl en aangesloten apparaten naadloos te beheren. Zo helpt Samsung Flow bij het verkeer tussen je verschillende devices en werk je moeiteloos verder op de tablet. Via SmartThings bekijk en bedien je slimme apparatuur in huis en op kantoor direct vanaf de Galaxy Tab S4. Beheer bijvoorbeeld je agenda in Daily Board of gebruik Samsung Flow om documenten uit de cloud te bewerken. De nieuwe tablet van Samsung maakt het leven leuker en makkelijker.

De Samsung Galaxy Tab S4 is vanaf 24 augustus verkrijgbaar in een Wi-Fi en een LTE-versie voor een verkoopadviesprijs van respectievelijk €699,- en €759,-. Vanaf 1 augustus kun je de Galaxy Tab S4 al online bestellen en ontvang je gratis een Book Cover Keyboard t.w.v. €149,99.

1 Beschikbaarheid van functies kan verschillen per regio
2 Batterijduur kan afhankelijk zijn van het gebruik en de instellingen. Gebaseerd op laboratoriumtests.
3 Onderzoek naar apparaatvoorkeur onder Nederlanders door Kantar Worldpanel ComTech in opdracht van Samsung in het 4e kwartaal van 2017. Aan het onderzoek namen 1.957 mensen deel.
*Alle functionaliteiten, features, specificities en andere productinformatie in dit document inclusief voordelen, ontwerp, prijs, onderdelen, prestaties, beschikbaarheid en mogelijkheden kunnen worden veranderd zonder bericht.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Sirium 1400 ABT | Hama Intelligent Home Series

Met Galaxy Tab A 10.5 introduceert Samsung tablet voor het hele gezin