in

Met Galaxy Tab A 10.5 introduceert Samsung tablet voor het hele gezin

Entertainment van hoge kwaliteit voor een vriendelijke prijs – Samsung lanceert met de Galaxy Tab A 10.5 een gezinsvriendelijke tablet voor thuis en onderweg. De tablet combineert kindvriendelijke entertainmentopties met verbeterde audiovisuele functies.

Of je nu ontspannen thuis op de bank zit of onderweg bent naar je vakantiebestemming, op de Galaxy Tab A 10.5 genieten jij en je gezin optimaal van films, muziek en games. Bovendien bestuur je met Samsung SmartThings eenvoudig je connected home vanaf de tablet.

“Zoals met al onze producten willen we het dagelijks leven met de Galaxy Tab A 10.5 leuker en makkelijker maken,” zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile van Samsung Nederland. “De tablet is zo ontworpen dat iedereen in het gezin er op zijn eigen manier optimaal plezier aan beleeft. Bovendien maken de nieuwe connectiviteitsfuncties het device perfect als besturingspaneel van je slimme huishouden.”

Onderzoek1 toont aan dat Nederlanders een tablet het liefst gebruiken voor entertainment zoals het spelen van games, het bekijken van video’s of het lezen van boeken. Het 10,5 inch display van de Galaxy Tab A 10.5 is daar ideaal voor. De slanke randen rond het scherm zorgen voor een royale screen-to-body ratio met 16:10 beeldverhouding. Met de Quad Speakers in iedere hoek geniet je van een meeslepende 3D-sound met ondersteuning van Dolby Atmos. Dat maakt de tablet zeer veelzijdig. De Galaxy Tab A 10.5 is niet alleen perfect om films en series op te kijken, maar ook om muziek op te luisteren, te gamen of ontspannen te browsen.

“De tablet is zo ontworpen dat iedereen in het gezin er op zijn eigen manier optimaal plezier aan beleeft.”

Via de Multi User Mode creëer je eenvoudig meerdere accounts op de Galaxy Tab A 10.5. Zo geniet iedereen in het gezin op zijn eigen manier van de tablet. Kids Mode, een speciaal op kinderen afgestemde interface maakt leren en entertainment eenvoudig, veilig én leuk. Dit wordt versterkt door de apps Kids Browser, Galaxy for Kids en acht apps van populaire merken, zoals LEGO Batman en Ninjago. Verder heb je als ouder via de Kids Mode controle over wat je kind kijkt en hoe lang zij de tablet kunnen gebruiken.

Door verbeterde connectiviteitsfuncties is de Galaxy Tab A 10.5 uitermate geschikt als centrale afstandsbediening in slimme huishoudens. Always On Daily Board houdt je standaard op de hoogte van het laatste nieuws en bevat een klok, kalender en een digitale fotogalerij. Via SmartThings en SmartThings Cloud bedien je je connected home snel en efficiënt. Of je je nu klaar maakt om naar bed te gaan of de airco wat hoger wilt hebben op een warme zomerdag, je regelt het via de Galaxy Tab A 10.52.

De Samsung Galaxy Tab A 10.5 met 32 GB (WiFi of LTE) is vanaf 24 augustus verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs vanaf € 329,-.

1 Onderzoek naar apparaatvoorkeur onder Nederlanders door Kantar Worldpanel ComTech in opdracht van Samsung in het 4e kwartaal van 2017. Aan het onderzoek namen 1.957 mensen deel.
2 Beschikbaarheid van functies kan verschillen per regio
*Alle functionaliteiten, features, specificities en andere productinformatie in dit document inclusief voordelen, ontwerp, prijs, onderdelen, prestaties, beschikbaarheid en mogelijkheden kunnen worden veranderd zonder bericht.

Reacties

Reageren
  1. De 32 GB opslagruimte geeft niet veel weg van de specificaties, maar het lijkt wel erg interessant. De prijs nog erger zo, vooral in vergelijking met de iPad modellen. De Mac apparaten zijn ook meer 1-persoon gebaseerd. Ik ben zelf Apple gebruiker, maar overweeg sedert de eerste A-versie al een Samsung tab aan te schaffen. Ik denk dat het nu tijd is!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

Altijd en overal productief met de Samsung Galaxy Tab S4

Razer lanceert Panthera Evo, opvolger van Razer Panthera arcadestick