in

Razer lanceert Panthera Evo, opvolger van Razer Panthera arcadestick

Razer en de vechtspelcommunity ontwikkelen samen een nieuwe arcadestick met focus op precisie, duurzaamheid en individualiteit.

Razer lanceert de Razer Panthera Evo. Met dit nieuwe model voor de vechtspel-community verbetert het bedrijf zijn lijn van hoogwaardige arcade-achtige controllers.

De Razer Panthera Evo is de opvolger van de Razer Panthera Arcade Stick en wordt getest door een aantal van ’s werelds beste eSporters en bekendheden binnen de community.

De nieuwe arcadestick beschikt over de prijswinnende Razer Mechanical Switches, een verbeterde behuizing en een hoofdtelefoonaansluiting om gamen meeslepender te maken. De nieuwe Panthera Evo zal, net als zijn voorganger, volledig modulair zijn. Als reactie op de wensen van veel fans kunnen de illustraties op de Panthera Evo naar eigen smaak worden aangepast.

De Razer Panthera Evo maakt zijn debuut op Evo 2018, ’s werelds grootste vechtspelevenement.

Het nieuwe ontwerp werd zorgvuldig getest door Xian Ho Kun, Team Razers topspeler voor vechtspellen, en hardcore gamer en sportentertainment-bekendheid Kenny Omega. Dit moet zorgen voor optimale gameprestaties en duurzaamheid.
Met de beste precisie, consistentie en prestaties in zijn klasse, zal deze nieuwe generatie arcadestick in de smaak vallen bij zowel hardcore spelers van vechtspellen als bij liefhebbers.

Meer informatie over de nieuwe generatie van Razers arcadesticks is hier te vinden.

Prijs: €199.99

Beschikbaarheid: Najaar 2018

Producteigenschappen:

  • Drukknoppen met Razer Mechanical Switches
  • Aanpasbare illustraties en kleuren
  • 3,5 mm analoge koptelefoonaansluiting headset geschikt voor PS4
  • 8 knoppen in Vewlix-layout & Sanwa-joystick
  • 3-meter kabel

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

comments

Met Galaxy Tab A 10.5 introduceert Samsung tablet voor het hele gezin

Virtual Reality Lasergamen: als eerste in Utrecht!