in

Samsung introduceert de Galaxy Tab Active Pro, robuust en geschikt voor bedrijfsmatig en industrieel gebruik

De nieuwste tablet is naast valbestendig, ook water- en stofbestendig – Samsung introduceert de Galaxy Tab Active Pro. Dit is een robuuste, zakelijke tablet die is ontworpen voor gebruik in belangrijke sectoren zoals de overheid, het transport en de detailhandel. De Galaxy Tab Active Pro is vanaf medio oktober te verkrijgen en heeft een prijs van 679 euro.

De Galaxy Tab Active Pro is zeer geschikt voor het uitvoeren van belangrijke industriële taken, zoals inspectierapportages, gegevensinvoer en zoekopdrachten in databases (zoals inventarisonderzoek), CAD-weergave, grootschalige AR-weergave en kaartcontrole met hoge resolutie. Zo kan de Galaxy Tab Active Pro eenvoudig worden gemonteerd op commerciële locaties of in voertuigen.

Zakelijk robuust

Samsungs nieuwste tablet is niet alleen robuust, maar ook speciaal ontworpen voor een reeks van bedrijfsmatige en industriële toepassingen. Het ontwerp biedt alle benodigdheden voor veeleisend gebruik, waaronder IP68, anti-shocktechnologie en is MIL STD 810G-gecertificeerd. De Pogo-pin zorgt voor compatibiliteit met accessoires zoals de Tab Active2, gang charging en eenvoudige invoer via het Pogo-toetsenbord.

De Tab Active Pro-batterij heeft een video-afspeeltijd van 16 uur en een batterij van 7.600 mAh, die 45 procent langer werkt dan die van de Tab Active2. Als het apparaat continu moet worden gebruikt, zorgt de vervangbare batterij voor een volledig opgeladen vervanging wanneer je niet bij een oplaadpunt bent.

Geoptimaliseerd voor veldwerk

Met DeX maakt de Galaxy Tab Active Pro het mogelijk om pc-achtige taken gemakkelijk uit te voeren op een grotere monitor of om de dubbele modus te gebruiken om documenten eenvoudig te bewerken of te presenteren. De Tab Active Pro heeft een verbeterde touch voor natte omgevingen, geschikt voor buiten of barre omstandigheden en een handschoenmodus voor wanneer gebruikers beschermende kleding moeten gebruiken.

De Galaxy Tab Active Pro wordt geleverd met een verbeterde S Pen die kan worden gebruikt wanneer dikkere handschoenen vereist zijn of wanneer om gedetailleerde of persoonlijke informatie (d.w.z. handtekeningen) wordt gevraagd.

Klaar voor de industrie

De tablet is mPOS-ready voor gebruik in winkelomgevingen en restaurants met een veilige betaling en contactloze POS. De NFC-functie maakt ID-controles en toegangscontrole voor industriële voertuigen mogelijk.

Met behulp van de Google AR-core en de 13MP AF-camera op de Galaxy Tab Active Pro kunnen gebruikers augmented reality-programma’s gebruiken om apparatuur te inspecteren, op afstand ondersteuning te bieden, interactief te werken en door middel van AR werknemers in het veld te trainen.

Beveiligd platform

De Galaxy Tab Active Pro wordt beschermd door het beveiligingsplatform Samsung Knox. Samsung Knox biedt vanaf chipniveau hardware- en softwarematige beveiliging en helpt zakelijke gegevens te beveiligen met superieure bescherming. Met Samsung Knox kunnen gebruikers eenvoudig op grote schaal apparaten tegelijk registreren, wijzigingen aanbrengen, updates uitrollen en meerdere apparaten beheren. De Galaxy Tab Active Pro wordt bovendien beveiligd door een vingerafdrukscanner en door gezichtsherkenning en beveiligingspatches die regelmatig worden geüpdatet.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

Netatmo lanceert Slim Video Alarmsysteem

De essentiële videokit van de Nikon Z 6