in

Sleeper Cell op dvd

Op 24 september brengt Paramount Home Entertainment het eerste seizoen van de Showtime serie ‘Sleeper Cell’ uit op 4-dvd box. In dit tiendelige seizoen volgen we de Afro-Amerikaanse FBI-agent en praktiserend moslim Darwyn Al-Sayeed (Michael Ealy), die in een terreurcel van Al Qaida in Los Angeles infiltreert. De box heeft een adviesprijs van 34,99.

In de spannende serie Sleeper Cell, speelt voor het eerst in de geschiedenis een Afro-Amerikaanse moslim de heldenrol. De actieserie brengt op confronterende wijze de angst van de westerse wereld in beeld, maar dit keer is de vijand niet het prototype terrorist. Een vijfkoppige terreurcel bereidt in aanloop naar de dag des oordeels een aanslag op Amerikaans grondgebied voor. Een van hen is de undercover FBI-agent Darwyn Al-Sayeed (Michael Ealy).

Sleeper Cell was tweemaal genomineerd voor een Golden Globe en eenmaal voor een Emmy Award. In seizoen 2 van Sleeper Cell, gepland voor release in 2010, speelt Nederlandse actrice Thekla Reuten een hoofdrol.

Sherlock Holmes voor het eerst op DS

SSD geheugen van Transcend