in ,

Slimme Buitencamera met Sirene van Netatmo nu ook verkrijgbaar in wit

Netatmo lanceert vandaag een witte versie van de Slimme Buitencamera met Sirene. De smarthomefabrikant wil zo de Slimme Buitencamera met Sirene geschikt maken voor elke type voorgevel.

De functionaliteiten van de witte Slimme Buitencamera met Sirene is identiek aan de zwarte versie. Beide versies hebben dezelfde prijs (€319,99).

De Slimme Buitencamera met Sirene onderscheidt mensen, dieren en voertuigen. De camera heeft een ingebouwd licht en een sirene. Als er een verdacht persoon of inbreker op het terrein rondloopt krijgt de gebruiker een realtime notificatie. De gebruiker kan ervoor kiezen om de Sirene (105 dB) af te laten gaan of de politie in te schakelen.

De Slimme Buitencamera met Sirene is discreet en eenvoudig te installeren en kan in plaats van bestaande verlichting worden geïnstalleerd. Het is ook uitgerust met een verlichtingssysteem dat ‘s nachts bewegingen signaleert of de toegang tot het huis kan verlichten en indringers kan afschrikken.

Nieuwe functionaliteit en compatibiliteit

Voor een nog completer alarmsysteem kunnen dankzij een recente automatische update, de Slimme Binnencamera (met de bijhorende accessoires Slimme Deur- en Raamsensoren en het Slimme Alarmsysteem) met elkaar communiceren. Op het moment dat er wordt ingebroken of een verdacht persoon rondom het huis zich bevindt, gaat zowel de binnen- en buitensirene, van 105 dB af, om de inbreker of verdacht persoon af te schrikken. De gebruiker ontvangt via de Home + Security app een notificatie op zijn smartphone, en kan beslissen om de inbreker of verdacht persoon af te schrikken met het alarm of de politie in te schakelen.

De Slimme Buitencamera met Sirene is compatibel met Apple HomeKit, Amazon Alexa, en Google Assistant. De gebruiker kan aangepaste scenario’s instellen bijvoorbeeld; de slimme tuinverlichting springt aan wanneer er beweging wordt gedetecteerd door de Slimme Buitencamera.

Veiligheid en privacy

Om de beveiliging van de gefilmde beelden te garanderen, worden die lokaal opgeslagen op een versleutelde 8GB micro SD-kaart. Infraroodzicht maakt het mogelijk om verdachte bewegingen ook ’s nachts te detecteren. De functie Alert-Zones stelt de gebruiker bovendien in staat om de omgeving die bewaakt wordt door de camera te definiëren, zodat er geen inbreuk is op de openbare weg of de tuin van de buren.

Prijzen en beschikbaarheid

De witte Netatmo Slimme Buitencamera met Sirene is vanaf vandaag beschikbaar en wordt verkocht voor €319,99.

Alle functies van Netatmo Camera’s vereisen geen abonnement of extra kosten. Ze zijn eenvoudig te gebruiken en hebben geen domoticabox nodig. Updates zijn frequent beschikbaar en worden automatisch gratis uitgevoerd.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

LG’s 97-inch G2 OLED evo Gallery Edition klaar voor marktdebuut

Lekker vrij genieten van je favoriete muziek