in

Sony gaat voor 200 HZ

Sony introduceert de eerste televisie met 200 Hz beeldkwaliteit. De BRAVIA Z4500-serie beschikt over Motionflow 200Hz, de snelste frame rate op dit moment, waardoor beelden met een snelheid van 200 frames per seconden worden getoond. Aanvullende technologieën als Image Blur (IB) Reduction en de Sony BRAVIA Engine 2 versterken deze scherpte nog verder door per frame het beeld te optimaliseren.

Motionflow 200Hz
De BRAVIA Z4500-serie Full High Definition televisies met een beeldscherm vanaf 40 inch beschikken over Motionflow 200Hz. Deze beeldoptimalisatietechniek levert extra frames per seconde. Hierdoor ontstaat het meest vloeiende, scherpste HD-beeld dat door een LCD-scherm is weer te geven. Dit maakt de televisie uiterst sport- en game-vriendelijk. Bovendien is de 200 Hz-technologie rustig voor de ogen.Bij een 50 Hz beeldscherm zijn vaak onscherpe en schokkerige bewegingen waar te nemen. Vooral bij bewegende tekst zoals ondertitels, tickertapes en sportscores. Bij een 100 Hz scherm is dat een stuk minder. Bij 200 Hz zijn de bewegende beelden haarscherp, ongeacht de richting van de beweging. Dat geldt dus zowel voor horizontaal, verticaal als diagonale bewegingen. Met deze beeldkwaliteit wordt het beeld vier keer vloeiender getoond dan bij conventionele 50 Hz LCD beeldschermen. Hierdoor heeft de kijker minder last van vermoeide ogen, zelfs bij de meest heftige actiebeelden.

Imaging Blur Reduction
Dankzij Imaging Blur Reduction wordt het basisframe bij de Motionflow-functie scherper gemaakt voordat de extra frames worden gecreëerd.

Consumenten kiezen steeds vaker voor grote, mooie en kwalitatief hoogwaardige Full HD LCD-TV’s. Deze grote schermen zijn ideaal om sport te kijken, te gamen of te genieten van de nieuwe James Bond-film ‘Quantum of Solace’.

Sony, duurzaamheid en het milieu
Per product werkt Sony een eco-strategie uit op basis van de pijlers Proces, Product en Planeet. Alle inspanningen op dit gebied zijn terug te vinden op www.sony.nl/eco.

Nieuwe generatie werkstations van Fujitsu Siemens

LaCie Network Space