in

Nieuwe generatie werkstations van Fujitsu Siemens

Fujitsu-Siemens lanceert de nieuwe Celsius-H reeks met geavanceerde graphics, totale connectiviteit en de allernieuwste Intel processortechnologie. De gloednieuwe Celsius-H-reeks is een krachtig systeem met hoge capaciteit dat de ideale omstandigheden biedt voor sectoren die bijzondere computerprestaties en uitmuntende grafische capaciteiten vereisen, zoals grafisch ontwerp, constructie, techniek, of web- en industrieel design.

De recentste Intel Centrino 2 processortechnologie levert topprestaties voor de twee werkstationmodellen H265 en H270. Beide versies zijn uitgerust met de nieuwste Intel Core 2 dual processors. De H270 kan geconfigureerd worden met de Intel Core 2 Extreme of de Intel Mobile quad-core processors – in de herfst van dit jaar op de markt – waardoor het een écht krachtig werkstation wordt dat buitengewone computerprestaties levert. Zelfs de grafisch intensieve 3D-applicaties die continu worden gebruikt in design en engineering vormen geen probleem voor de Celsius H-reeks. De H270 is het allereerste mobiele 15” werkstation met quad-core processor dat op de markt verschijnt.

De Celsius-H reeks met de modellen Celsius H265 en Celsius H270 komt op de markt vanaf midden augustus, de prijzen beginnen bij 1429 euro (ex. btw).

Oude foto’s digitaal maken via het fotolijstje

Sony gaat voor 200 HZ