in

Gekoelde harde schijf

Transcend introduceert de 1TB esata/ usb 2.0 StoreJet 35 Ultra, een extern opslagmedium. Het bijzondere aan dit apparaat is de lage temperatuur. Dit is mogelijk dankzij het koelingssysteem met high-flow ventilator.

Snel en geruisloos met een lage temperatuur is de StoreJet 35 Ultra de ultieme manier om een extra sata-harde schijf toe te voegen aan bijna iedere gewenste computer voor het downloaden, opslaan en backuppen van data. De StoreJet 35 Ultra is 197,5 mm bij 127,5 mm en 48 mm dik met een stijlvol vormgegeven aluminium omhulsel, wat ontworpen is om goed bij een moderne 3. 5-inch sata-harddrive te passen. Met twee verbindingsopties garandeert de StoreJet 35 Ultra niet alleen de snelst mogelijke harddrive snelheden met 3.0Gb/s esata interface, maar ook maximale compatibiliteit met alle typen computers via de 480 Mb/s usb 2.0 verbindingsinterface. Waar de meeste 3.5-inch externe harde schijven vaak dataverlies veroorzaken en falen door oververhitting, zorgt de StoreJet 35 Ultra met het efficiente koelingssysteem dat het interne systeem stabiel blijft draaien door de 80 mm high-flow ventilator.

De serie StoreJet 2.5 sata komt met zeer handige toepassingen zoals het StoreJet elite software pakket dat het opslaan en het maken van backups vergemakkelijkt. Compatibel met Windows 2000/ XP / Vista, Mac and Linux. Verkrijgbaar met voor-geïnstalleerde 500 GB of 1 TB sata-harde schijf of als externe behuizing voor de installatie van uw eigen 3.5-inch sata-hard drive. De adviesprijs is 272 euro.

Oude foto’s digitaal maken via het fotolijstje

Sony gaat voor 200 HZ