in

Spore Helden en Heldenarena in de winkel

Maxis, een studio van Electronic Arts, kondigt aan dat de langverwachte Spore Helden en Spore Heldenarena in de winkel verkrijgbaar zijn. De games zijn exclusief ontworpen voor de Wii- en Nintendo DS-platforms. Tijdens een heldhaftige zoektocht om de vernietiging van de thuisplaneet te voorkomen, voeren spelers leuke gevechten, lossen ze puzzels op en gaan ze op verkenning om meer dan 250 coole nieuwe wezenonderdelen te verzamelen, alle met unieke vaardigheden.

‘Spore heeft bewezen een grote hit te zijn bij jongens in de (pre)tienerleeftijd. We vinden het fantastisch om Spore Helden en Spore Heldenarena uit te brengen — twee nieuwe games die alle actie, avontuur en plezier brengen waar dit publiek van houdt,’ zegt Lucy Bradshaw, VP en General Manager van Maxis. ‘Spelers kunnen nu de rol van hun eigen type held aannemen, door deze naar hun eigen wens vorm te geven met behulp van de Wezenschepper, uitdagende zoektochten aangaan en tegen vrienden in multiplayermodi vechten om hun krachten te meten.’
 
Spore Heldenarena plaatst spelers in een melkwegstelsel vol plezier en intense arenagevechten. Tijdens het spel scheppen spelers hun eigen unieke gladiator heldenwezen en leiden ze deze van planeet naar planeet terwijl ze vijandelijke wezens bevechten, nieuwe onderdelen verzamelen, upgrades verkrijgen en speciale vaardigheden vrijspelen die hun held goed van pas kunnen komen.  Spore Heldenarena is ontwikkeld met multiplayermogelijkheden in gedachten en stelt spelers ook in staat om lokaal tegen maximaal drie vrienden of met een vriend via wifi te spelen en wezens via een draadloos netwerk te delen.

Ga voor meer informatie over Spore Helden en Spore Heldenarena, voor het spelen van minigames en het downloaden van leuke content naar www.sporehelden.nl.

Amazons Kindle nu wereldwijd te koop

Ubisoft werkt met Global Distributie