in

Strakke netwerk-harddiskbehuizing voor 3.5 inch sata

Films, muziek en andere bestanden opslaan op een centrale plek kan nu ook met de Eminent EM4061 netwerk harddiskbehuizing. Een interne harde schijf wordt aangesloten en daarna kunnen alle computers binnen het thuisnetwerk bestanden toevoegen, bewerken of verwijderen. Vrienden of familieleden kunnen deze bestanden via het internet downloaden. De netwerk harddiskbehuizing is voorzien van een netwerkaansluiting, usb-aansluiting en ingebouwde ventilator.

Bestanden op de aangesloten harde schijf zijn te benaderen via de computer, maar ook via de Xbox 360. De behuizing is in te stellen als mediaserver voor het afspelen van foto’s en muziek op de Xbox 360. Met de netwerk harddiskbehuizing zijn bestanden eenvoudig te delen via het internet. Vrienden of familieleden kunnen dus ook foto’s of andere bestanden downloaden na het invoeren van een gebruikersnaam en wachtwoord.

Om bestanden via het netwerk of via het internet te delen met andere gebruikers is de harddiskbehuizing voorzien van een ftp-server. Sluit hem ana op een router of adsl-modem en het apparaat dient als NAS (network-attached storage). Het apparaat kost 62,50 euro.

EOS 500D met Full HD video

Nieuw Xbox 360 pack voor de hele familie