in

Synology introduceert DiskStation DS119j

Startersmodel voor thuisgebruik – Synology introduceert de DiskStation DS119j, een compacte en energiezuinige NAS met 1 sleuf. De DS119j is ontworpen als ideale eerste NAS voor thuisgebruikers.

“Er zijn veel consumenten die nog geen NAS hebben of zich niet bewust zijn van de voordelen voor thuisgebruik,” vertelt Michael Wang, productmanager bij Synology Inc. “De DS119j is bedoeld als een ideale keuze voor iedereen die voor het eerst een NAS wil aanschaffen. De DS119j biedt veelzijdige softwarefuncties en een intuïtieve gebruikersinterface tegen een betaalbare prijs.”

“Er zijn veel consumenten die nog geen NAS hebben of zich niet bewust zijn van de voordelen voor thuisgebruik,”

De DS119j werd speciaal ontwikkeld voor de thuisomgeving en gebruikt slechts 5,01 watt als de harde schijf in sluimerstand is en 10,04 watt wanneer deze actief is. Ter vergelijking, een laptop kan wel meer dan 45 watt gebruiken. Bovendien is de NAS door het geluiddempend ontwerp fluisterstil.

De DS119j fungeert tevens als multimediaserver voor thuisgebruikers. Gebruikers kunnen eenvoudig foto’s delen met vrienden of muziek- en videobestanden naar mobiele apparaten of multimediaspelers streamen.

De DS119j draait op DiskStation Manager, het uitgebreide en intuïtieve besturingssysteem voor NAS-apparaten van Synology met kwalitatieve toepassingen die de gegevensbeveiliging en efficiëntie verbeteren. Synology heeft diverse onderscheidingen in de media ontvangen. Het bedrijf ontving een toppositie in het NAS-middensegment in het onderzoek van TechTarget naar opslagoplossingen en werd zeven keer op rij door PC Mag uitgeroepen als ‘Readers’ Choice’.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Wearables Royole maken indruk tijdens Paris Fashion Week

Fresh ’n Rebel lanceert 4 gloednieuwe en trendy in-ear modellen