in

DigiTest: Synology 4-bay DS923+ DiskStation review

We mochten afgelopen week met de Synology 4-bay DS923+ aan de slag en zijn zeer onder de indruk van deze NAS. Met zijn krachtige prestaties, gebruiksvriendelijke interface en uitgebreide software-ecosysteem, is dit een uitstekende keuze voor zowel thuiskantoren als kleine bedrijven.

Allereerst willen we de krachtige prestaties van de DS923+ benadrukken. Met zijn Intel Celeron J4125 Quad-core 2.0 GHz processor en 4 GB DDR4-geheugen, is deze NAS in staat om meerdere taken tegelijkertijd uit te voeren zonder enige hapering. We hebben gemerkt dat het streamen van media en het uitvoeren van zware applicaties soepel en snel verloopt. Dit is zeker een verbetering ten opzichte van eerdere Synology-modellen en we zijn blij om te zien dat de DS923+ deze trend voortzet.

Installatie

Een groot voordeel van de DS923+ is de eenvoudige installatie en configuratie. We hebben de NAS binnen enkele minuten aan de praat gekregen en het toevoegen van extra schijven was zeer eenvoudig. De interface is gemakkelijk te navigeren en we hadden geen problemen met het instellen van de verschillende opties en instellingen. Dit maakt de DS923+ een perfecte keuze voor zowel beginners als gevorderde gebruikers.

Een andere opvallende feature van de DS923+ is het uitstekende software-ecosysteem. De DiskStation Manager (DSM) interface is gemakkelijk te navigeren en er zijn veel handige apps beschikbaar om de functionaliteit van de NAS verder uit te breiden. We hebben bijvoorbeeld de Surveillance Station app getest en waren onder de indruk van de functionaliteit en het gebruiksgemak. Met deze app kunt u uw eigen bewakingssysteem creëren en beheren. Andere handige apps zijn bijvoorbeeld File Station, Audio Station en Video Station, waarmee u uw multimedia-inhoud kunt beheren en streamen.

Security

Wat betreft de beveiliging, biedt de DS923+ veel opties om je gegevens te beschermen. De NAS heeft bijvoorbeeld een firewall en antivirusprogramma’s om gegevens te beschermen tegen malware en andere bedreigingen. We hebben ook de toegangsrechten instellingen getest en waren blij om te zien dat we gemakkelijk de juiste gebruikersrechten konden instellen en beheren.

Niet geheel onbelangrijk is de uitstekende energie-efficiëntie. De NAS heeft een stille werking en verbruikt zeer weinig energie in vergelijking met andere modellen op de markt. Dit maakt het niet alleen milieuvriendelijk, maar ook kosteneffectief.

Voeg eenvoudig NVMe-schijven toe om je netwerk te versnellen voor nog betere prestaties. En wat dacht je van de optionele 10GbE ethernet module? Wij hebben hier een netwerk van Cat6E kabels en halen op deze manier over draad echt het maximale uit de Synology NAS.

In een handomdraai bouw je een eigen persoonlijke cloud met de privécloudoplossing van Synology. Maak bestanden én foto’s gemakkelijker toegankelijk en beheer gegevens op één plek, zodat je eenvoudiger bestanden kunt delen en eraan kunt samenwerken. De Meerlaagse back-up maakt met behulp van gratis oplossingen back-ups van bestanden, mappen, fysieke apparaten, VM’s en SaaS-toepassingen en bescherm uw NAS met ingebouwde technologieën.

Conclusie

De Synology 4-bay DS923+ is een uitstekende NAS die zowel beginners als gevorderde gebruikers zal aanspreken. Met zijn krachtige prestaties, gebruiksvriendelijke interface en uitgebreide software-ecosysteem is deze NAS een perfecte keuze voor thuisgebruik, kleine kantoren en zelfs voor professionele doeleinden. Het is indrukwekkend om te zien hoe Synology erin is geslaagd om deze NAS te verbeteren ten opzichte van eerdere modellen en we zijn vooral onder de indruk van de prestaties en functionaliteit. Als u op zoek bent naar een krachtige en betrouwbare NAS (voor thuis of op kantoor), dan is de Synology 4-bay DS923+ zeker het overwegen waard. We raden deze NAS dan ook ten zeerste aan.

Hier zijn 10 belangrijke kenmerken van de Synology 4-bay DS923+:

  1. Krachtige prestaties: De DS923+ is uitgerust met een Intel Celeron J4125 Quad-core 2.0 GHz processor en 4 GB DDR4-geheugen, waardoor het in staat is om meerdere taken tegelijkertijd uit te voeren zonder enige hapering.
  2. Eenvoudige installatie en configuratie: De NAS is gemakkelijk te installeren en te configureren, zelfs voor beginners.
  3. Gebruiksvriendelijke interface: De DiskStation Manager (DSM) interface is eenvoudig te navigeren en biedt veel opties voor het beheren van uw gegevens.
  4. Uitgebreid software-ecosysteem: Met een breed scala aan apps, waaronder File Station, Audio Station, Video Station en Surveillance Station, kunt u uw multimedia-inhoud beheren en uw eigen bewakingssysteem creëren en beheren.
  5. Beveiligingsopties: De DS923+ biedt veel opties om uw gegevens te beschermen, zoals een firewall en antivirusprogramma’s.
  6. Toegangsrechten instellen en beheren: U kunt gemakkelijk de juiste gebruikersrechten instellen en beheren om de toegang tot uw gegevens te beperken.
  7. Energie-efficiëntie: De NAS is milieuvriendelijk en kosteneffectief vanwege zijn stille werking en laag energieverbruik.
  8. 4 sleuven: De DS923+ biedt plaats aan maximaal 4 harde schijven, waardoor u veel ruimte hebt voor het opslaan van uw gegevens. (meer dan 50 TB)
  9. Uitbreidbaarheid: De NAS biedt verschillende uitbreidingsmogelijkheden, zoals het toevoegen van extra geheugen en het aansluiten van externe opslagapparaten.
  10. Betrouwbaarheid: Synology staat bekend om zijn betrouwbare producten en de DS923+ is hierop geen uitzondering. U kunt erop vertrouwen dat uw gegevens veilig zijn opgeslagen en dat de NAS lang meegaat.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Razer onthult de 2023 BlackShark V2 Pro

5x tips om crypto phishing tegen te gaan