in

TCL’s 8K OD Zero Mini LED TV en Smart Robotstofzuiger ontvangen CES 2022 Innovation Awards

TCL Electronics heeft vandaag bekendgemaakt dat twee TCL-producten zijn uitgeroepen tot CES® 2022 Innovation Awards Honorees.

  • TCL’s 8K OD Zero Mini LED TV – de X9 (X925 PRO) wint de prestigieuze “Best of Innovation Award 2022 Honoree”.
  • De Sweeva 6500 Robotstofzuiger wint de “Innovation Awards 2022 Honoree”.

“TCL is vereerd dat twee van onze producten zijn uitgeroepen tot CES® 2022 Innovation Awards Honorees en we danken de Consumer Technology Association (CTA)® voor deze erkenning. Deze bekroning is een bewijs van onze voortdurende inspanningen om de grenzen van innovatie te verleggen en te inspireren tot grote prestaties. Wij streven ernaar om onze consumenten altijd de best mogelijke technologie te bieden en kijken ernaar uit om u in januari op de CES 2022 te ontmoeten”, aldus Shaoyong Zhang, CEO van TCL Electronics.

Wij streven ernaar om onze consumenten altijd de best mogelijke technologie te bieden en kijken ernaar uit om u in januari op de CES 2022 te ontmoeten

De X9 (X925 PRO) is de eerste tv met TCL’s nieuwste generatie Mini LED-achtergrondverlichting, OD Zero™-displaytechnologie. De 85-inch Mini LED-powered TV levert revolutionaire beeldprestaties, een ultradun ontwerp en overweldigende audio in combinatie met de gepersonaliseerde ervaring van Google TV™.

De TCL X9 (X925 PRO) beschikt over een uitzonderlijke 8K-beeldschermresolutie met meer dan 33 miljoen pixels voor een briljante helderheid die vier keer zo scherp is als bij 4K-tv’s. Naast indrukwekkende beeldschermprestaties levert de TCL X9 (X925 PRO) een kamerbrede luisterervaring met een krachtige, door Onkyo afgestemde drivers om een eersteklas geluidsbeeld te creëren met Dolby Atmos® 3D-audioverwerking voor geluid dat daadwerkelijk omringt.

De Sweeva 6500, winnaar van de CES Innovation Awards, is het vlaggenschip van TCL’s robotstofzuigers. Het maakt gebruik van LiDAR-navigatietechnologie om het gehele huis in kaart te brengen en zeer secuur in rijen schoon te maken. Dankzij deze technologie wordt er nooit een plekje gemist. Tijdens het stofzuigen steriliseert de Sweeva 6500 de vloer via de UVC LED-technologie, waardoor bacteriën en virussen worden gedood wat resulteert in een extra hygiënisch vloeroppervlakte.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

Nederlandse student uit Delft wint internationale duurzaamheidsprijs James Dyson Award 2021 met Plastic Scanner

Winactie: Garmin Venu 2 Health Smartwatch